Κάθριν Χέιγκλ: Πυκνώνουν οι φήμες για διαζύγιο

21.03.2017
Δυστυχώς οι φήμες δεν είναι πολύ ευχάριστες για τη διάσημη ηθοποιό και το σύζυγό της, τον τραγουδιστή Τζος Κέλεϊ, που φαίνεται να μην μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Η Κάθριν Χάιγκλ και ο Τζος Κέλεϊ ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που πρόσφατα απέκτησαν και το πρώτο τους βιολογικό παιδί, το γιο τους Τζόσουα. Είχαν ήδη γίνει γονείς αφού είχαν υιοθετήσει δύο κοριτσάκια τη Ναλιγκ από τη Νότιο Κορέα και την Αντελαΐντ από τις ΗΠΑ.

Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι ο ερχομός του γιου τους δεν τους έφερε και την ευτυχία, αφού φημολογείται ότι έχουν πυκνώσει τα προβλήματα στο γάμο τους και είναι πολύ κοντά στο να πάρουν διαζύγιο. Ως βασική αιτία αναφέρεται η κακή διάθεση και η γκρίνια της 38χρονης ηθοποιού η οποία αντιμετωπίζει μεγάλες επαγγελματικές δυσκολίες. Η σειρά «Doubt» στην οποία πρωταγωνιστούσε κόπηκε αιφνιδίως έχοντας προβληθεί μόνο δύο επεισόδια εξαιτίας έλλειψης θεαματικότητας και χωρίς να ανακοινωθεί πότε και αν θα προβληθούν τα υπόλοιπα. Πώς λοιπόν να μην έχει κακή διάθεση η ηθοποιός που μετά το «Grey's Anatomy» δεν έχει γνωρίσει άλλη εξίσου μεγάλη επιτυχία;