Μισέλ Πφάιφερ: «Υπήρχαν φορές που ένιωθα ότι ήμουν απάτη»

28.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός αποσύρθηκε για αρκετά χρόνια προκειμένου να σταθεί δίπλα στην οικογένεια και τα παιδιά της, ενώ ομολογεί ότι οι ανασφάλειές της πολλές φορές στάθηκαν εμπόδιο στην καριέρα της.

Η Μισέλ Πφάιφερ κάνει μια δυναμική επιστροφή στο χώρο του κινηματογράφου προσπαθώντας να καλύψει το κενό αρκετών χρόνων, τώρα που η οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά της (24 χρονών η κόρη της και 22 ο γιος της) δεν την χρειάζονται τόσο πολύ όσο παλιότερα. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Interview η 58χρονη σταρ δήλωσε:

«Είμαι πολύ πιο ισορροπημένη σαν άνθρωπος όταν εργάζομαι, ειλικρινά. Αλλά πρόσεχα πάντα τόσο πολύ που θα γινόταν το γύρισμα, πόσο θα έλειπα, αν θα μπορούσα να συγχρονιστώ με το πρόγραμμα των παιδιών που έγινα τρομερά επιλεκτική και έτσι κανείς δεν με προσλάμβανε. Τώρα είμαι πιο ανοιχτή γιατί πραγματικά θέλω να δουλέψω ξανά». Επίσης μίλησε για τις ανασφάλειές της ως ηθοποιός που την κάνουν πάντα να νιώθει ότι καταστρέφει μια ταινία «Νομίζω ότι είμαι απάτη, ότι είμαι χάλια» υποστηρίζει. «Υπάρχουν μέρες ακόμη και σήμερα που απλώς προσεύχομαι στους θεούς της υποκριτικής να με βοηθήσουν. Όταν έχω μια πολύ δύσκολη σκηνή και φοβάμαι πολύ, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά και λέω: “Λοιπόν θεοί της υποκριτικής, σας χρειάζομαι μαζί μου σήμερα”».