Πάμελα Άντερσον: Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι η νέα της αγάπη! [photos]

31.03.2017
Η διάσημη σεξοβόμβα εθεάθη για πολλοστή φορά στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφτεί τον πιο διάσημο «καταζητούμενο» σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, ενώ μόλις επιβεβαίωσε την αγάπη της γι' αυτόν.

Φαίνεται ότι η Πάμελα Άντερσον είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια bimbo όπως θέλουν να την πλασάρουν τα ΜΜΕ, ή στο διάσημο αγαπημένο της να αρέσουν οι ξανθιές και όχι ιδιαίτερα σκεπτόμενες σεξοβόμβες. Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε το νέο αυτό που το επιβεβαιώνει και η ίδια η σταρ;

Η 49χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια υπέρμαχος των ζώων, έχει επισκεφτεί πολλές φορές το Λονδίνο το τελευταίο διάστημα και όχι για τα αξιοθέατα! Συγκεκριμένα πηγαίνει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ εκεί όπου έχει βρει καταφύγιο ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζουλιαν Ασάνζ, καθότι καταζητείται ήδη από το 2012.

Αρχικά η Άντερσον είχε δηλώσει ότι υποστηρίζει τη δράση του, δεν θεωρεί ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα και ότι είναι ήρωας, όπως θα καταλάβουμε όλοι μια μέρα. Σήμερα ωστόσο η ίδια επιβεβαίωσε τη σχέση τους με το ποστ: «Η σχέση μου με τον Τζούλιαν δεν είναι μυστικό. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους -και μπορεί να είναι ο πιο διάσημος, πολιτικός πρόσφυγας της εποχής μας. Ο Τζούλιαν ενδιαφέρεται βαθιά για όλον τον κόσμο, προσπαθεί να τον απελευθερώσει μορφώνοντάς τον. Είναι ένας ρομαντικός αγώνας. Τον αγαπάω γι' αυτό. Είναι καλός άνθρωπος... και τον θαυμάζω απεριόριστα»