Μελάνια Τραμπ: Το πορτρέτο που έβαλε σε φασαρίες το Λευκό Οίκο [photos]

04.04.2017
Και σα να μην είχε αρκετά προβλήματα ο Ντόναλντ Τραμπ με την προεδρία των ΗΠΑ, τώρα ήρθε να του προστεθεί ακόμα ένα. Το πορτρέτο της συζύγου του είναι κάτι παραπάνω από κατάφωρα επιδεικτικό.

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ πριν μερικές ημέρες, όπως άλλωστε συνηθίζεται για όλες τις συζύγους των Προέδρων των ΗΠΑ. «Είμαι περήφανη που θα υπηρετήσω το ρόλο μου ως Πρώτη Κυρία και ανυπομονώ να εργαστώ για λογαριασμό του Αμερικανικού λαού στα επόμενα χρόνια» ήταν η δήλωσή της, η οποία συνόδευε το πορτρέτο.

Η ίδια απεικονίζεται πολύ όμορφη, μέσα στο Λευκό Οίκο φορώντας ένα κομψό και μάλλον συντηρητικό μαύρο μπλέιζερ και μαντήλι δεμένο φιόγκο στο λαιμό. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους επικριτές της; Αφενός το υπερβολικό photoshop που σχεδόν δεν διακρίνεται η επιδερμίδα της και αφετέρου το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της. Πρόκειται για το 25 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι που της το έκανε δώρο ο σύζυγός της στη 10η επέτειο του γάμου τους το 2014. Και κάπου εκεί ξεκινά η γκρίνια για την επίδειξη πλούτου του ζευγαριού σε μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αλλά και για αγνόηση των αναγκών της εργατικής τάξης που είναι αυτή ακριβώς που τους στήριξε στην προεδρία. Δείτε τη φωτογραφία.