Η Μελ Β των Spice Girls κατηγορεί το σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία [photos]

04.04.2017
Αν και αρχικά αρνήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, τώρα η διάσημη σταρ μιλά ανοιχτά για όλη την κακοποίηση που υφίστατο καθ'όλη τη διάρκεια του γάμου της.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος ενός ιδιαίτερα αγαπητού και πολύβραβευμένου γυναικείου συγκροτήματος. Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε πριν από ένα περίπου μήνα, ωστόσο τώρα η σταρ ζητά να επιβληθούν και περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της καθότι φοβάται για την ασφάλεια τη δική της και των τριών παιδιών της.

Η Μέλανι Μπράουν περισσότερο γνωστή ως Μελ Β όταν ήταν μέλος του συγκροτήματος των Spice Girls υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της Στέφεν Μπελαφόντε ήταν ένα τέρας, που της συμπεριφερόταν βίαια, την έδερνε, την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις με τρία άτομα, είχε αφήσει έγκυο την γκουβερνάντα των παιδιών τους, ενώ την εκβίαζε με ερωτικά βίντεο. Στις δηλώσεις της η 41 ετών σταρ όπως ισχυρίζεται το ΤΜΖ διηγείται μια απαίσια ιστορία ενδοοικογενειακής βίας όπου ο σύζυγός της αποπειράθηκε να την πνίξει σφίγγοντας το λαιμό της με τα χέρια του, την χτύπαγε στο πάτωμα, την γρονθοκοπούσε προκαλώντας της μελανιές, γδαρσίματα και εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Ακόμα η Μελ Β ισχυρίζεται ότι ο Μπελαφόντε άφησε έγκυο την γκουβερνάντα των παιδιών τους και μετά είχε την απαίτηση να ζήσουν όλοι μαζί στο σπίτι. Τελικά βέβαια η γκουβερνάντα έκανε έκτρωση ωστόσο χρειάστηκε να την πληρώσουν -ή μάλλον να την πληρώσει η ίδια καθότι αυτή έβγαζε τα λεφτά στο σπίτι-, 300 χιλιάδες δολάρια για υποτιθέμενες υπηρεσίες.

Και οι κατηγορίες δεν έχουν τέλος... Την εξανάγκαζε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με τον ίδιο και άλλες γυναίκες, ενώ όσες φορές η ίδια αρνιόταν να κάνει αυτά που της έλεγε ή προσπαθούσε να τον εγκαταλείψει, αυτός την εκβίαζε με κασέτες ερωτικού περιεχομένου που απεικόνιζαν την ίδια, λέγοντάς της ότι θα της καταστρέψει την καριέρα. Η Μελ Β δήλωσε ότι το 2014 εξαιτίας της συναισθηματικής και σωματικής της εξασθένησης πήρε ένα ολόκληρο κουτί ασπιρίνες, και όταν αργότερα προσπάθησε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες την εμπόδισε, την κλείδωσε στο δωμάτιο και της φώναξε «Πέθανε τώρα σκύλα!». Προσπάθησε λέει η διάσημη τραγουδίστρια να φύγει πολλές φορές, ωστόσο την απειλούσε να της καταστρέψει τη ζωή και την καριέρα με κάθε τρόπο, και το χειρότερο ότι θα της έπαιρνε και τα παιδιά. Αν και ο ίδιος ο Μπελαφόντε αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του 10χρονου γάμου τους είχαν ακουστεί πολλές φορές φήμες για ξυλοδαρμούς, όμως μετά έσπευδαν και οι δύο να τις διαψεύσουν.