Σάνεν Ντόχερτι: Αναρρώνει έχοντας καλούς φίλους στο πλευρό της [photos]

04.04.2017
Κανείς δεν αγαπά περισσότερο τη σταρ που υπεβλήθη σε θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού από την κολλητή της φίλη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ που λέει γι' αυτή μόνο τα καλύτερα.

Η Σάνεν Ντόχερτι αντιμετώπισε με περισσό κουράγιο τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές της ποστάροντας συνεχώς φωτογραφίες της από την επώδυνη θεραπεία στην οποία υποβλήθει.

Τώρα πια βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει για να συνέλθει και να θεωρηθεί εντελώς υγιής. Ευτυχώς έχει δίπλα της την κολλητή της φίλη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ που της συμπαρίσταται και την ενθαρρύνει σε κάθε βήμα της ενώ δε διστάζει να δηλώσει πόσο πολύ την θαυμάζει. «Η Σάνεν είναι απίστευτη. Αυτό που έχει κάνει για όλες τις άλλες γυναίκες που περνούν από αυτή τη διαδικασία είναι τόσο θαρραλέο. Χρειάζεται πραγματικό κουράγιο να περάσεις από το χειρότερο στάδιο της ζωής και να το δείξεις στους ανθρώπους, να τους πεις “είναι εντάξει να φοβάσαι, και είναι εντάξει να είσαι ευάλωτος και μπορείς να τα καταφέρεις”». Οι δυο τους κάνουν εξοντωτικά μαθήματα χορού και το ανέβασαν στα κοινωνικά δίκτυα. «Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να πάω σε αυτά τα μαθήματα χορού και να ιδρώσω τόσο πολύ και να κουραστών. Αλλά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι αν η Σάνεν τα παρακολουθεί, τότε είναι πολύ σημαντικό να τα κάνω και εγώ»

This was before @theshando and #kiera (and @themamarosa ) #werkeditout with @jammalibu

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

...and this was the after

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on