Διαζύγιο «βόμβα» για την Τζάνετ Τζάκσον

10.04.2017
Μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, η διάσημη τραγουδίστρια, αδελφή του Μάικλ, και ο πολυεκατομμυριούχος Καταριανός σύζυγός της δεν είναι πια μαζί.

Στις 3 Ιανουαρίου, η 50χρονη Τζάνετ Τζάκσον έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γουίζαμ Αλ Μάνα, για χάρη του οποίου ασπάστηκε το Κοράνι και εγκατέλειψε τις ΗΠΑ πριν από χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης Page Six της εφημερίδας New York Times, οι δυο σύζυγοι αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 7 χρόνια.

«Η Τζάνετ πίστευε ότι ο σύντροφός της ήταν πολύ καταπιεστικός κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, του είχε επιτρέψει να της λέει πώς θα ντύνεται και να της υποβάλλει τον τρόπο που έπρεπε να εμφανίζεται στις συναυλίες», εξομολογείται πηγή κοντά την Τζάκσον.

Η σχέση τους είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό σάιτ, «που είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ένιωθε ότι έχανε τους θαυμαστές της». Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι το ζευγάρι χώρισε σε καλές συνθήκες και ότι είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν μαζί τον γιό τους.

Αναμένεται η είδηση να επιβεβαιωθεί επίσημα ωστόσο.