Νέα, όμορφη και διάσημη γυναίκα στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

11.04.2017
Πρόσφατο δημοσίευμα θέλει τον διάσημο ηθοποιό να έχει βγει ξανά στο «κουρμπέτι», έχοντας μάλιστα βάλει στο μάτι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στο Χόλιγουντ.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί χώρισαν ξαφνικά τον περσαμένο Σεπτέμβρη ύστερα από 10 χρόνια σχέσης -2 από τα οποία παντρεμένοι- και 6 παιδιά. Το διαζύγιό τους ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ενώ η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε πολύ χειρότερα από όσο θα περίμενε κανείς.

Οι φήμες θέλουν κατά καιρούς τον 53χρονο σταρ να έχει ξεκινήσει νέους δεσμούς όμως ουδέποτε έχει κάτι επιβεβαιωθεί επίσημα. Οι τελευταίες αναφορές καταγράφονται στην Σελίδα Έξι (Page Six) των New York Times, η οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες.

Η Σιένα Μίλερ το νέα «αίσθημα» του Μπραντ Πιτ, λοιπόν, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πυο αναφέρει ότι οι δυο ηθοποιοί ενδέχεται να είναι ζευγάρι.

Ο 53χρονος Πιτ και η 35χρονη Μίλερ εθεάθησαν στις 5 Απριλίου να «φλερτάρουν ασύστολα» σε εστιατόρειο του Λος Άντζελες, γεγονός που οδήγησε σε συμπεράσματα.

"Διασκέδαζαν εμφανώς μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Μιλούσαν όλη τη νύχτα μεταξύ τους και έδειχναν πολύ κοντά», μεταφέρουν οι πηγές της στήλης.

Λες; Θα δείξει...