Σίντι Κρόφορντ: Στα 51 της φωτογραφίζεται ημίγυμνη φορώντας μόνο το τζιν της [photos]

11.04.2017
Το διάσημο μοντέλο αποδεικνύει περίτρανα ότι «η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» καθώς τολμά να ποζάρει για τη Vogue φορώντας μόνο το παντελόνι της και το αποτέλεσμα είναι ότι πιο σέξι έχουμε δει!

Αφιέρωμα έκανε η αμερικανική Vogue στα λεγόμενα mom jeans, θέλοντας να αποδείξει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι και αφού γίνει μητέρα. Γι' αυτό ζήτησε από 21 διάσημες μαμάδες να φωτογραφηθούν φορώντας μόνο το τζιν τους. Την πρόκληση αποδέχτηκε η Σίντι Κρόφορντ που πόζαρε ημίγυμνη στην παραλία εκπλήσσοντάς μας! Δες τη φωτογραφία.

Forever in Denim. Thanks @VogueMagazine! #momjeans

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

«Πάντα ήξερα ότι ήθελα να γίνω μητέρα» δηλώνει στο περιοδικό Vogue η 51 ετών σταρ, «ίσως επειδή είχα μια υπέροχη μητέρα και είδα τις αδερφές μου που έχουν γίνει επίσης απίστευτες μητέρες. Όταν τα παιδιά μου ήταν πιο μικρά, θα έλεγα ότι ένιωθα πιο δυνατή σαν μητέρα όταν ήμασταν όλοι μαζί, παίζαμε παιχνίδια ή διασκεδάζαμε στην παραλία. Και παρόλο που αυτό ισχύει ακόμα, εντούτοις σήμερα που η Κάια και ο Πρίσλεϊ είναι νεαροί ενήλικες νιώθω πιο δυνατή σαν μητέρα όταν τα βλέπω έξω στον κόσμο, να έχουν αυτοπεποίθηση, να είναι ευγενικά και να κάνουν σωστές επιλογές».