Survivor: Αφωνος και «παγωμένος» ο Χανταμπάκης στην αποχώρηση! [vds]

12.04.2017
Αφωνος και άναυδος έμεινε ο Στέλιος Χανταμπάκης, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την απόφαση του κοινού για τον παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor! Ο Χανταμπάκης αρχικά «πάγωσε» και λίγο αργότερα προσπάθησε να εξηγήσει την ψηφοφορία, όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να μιλήσει για τα συναισθήματά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χανταμπάκης επιλέχθηκε με μεγάλη διαφορά από το κοινό έναντι του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιώργου Χρανιώτη που είχαν υπερδιπλάσιες ψήφους παραμονής στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως τον Χανταμπάκη πρότεινε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μ' αυτό τον τρόπο προσπάθησε να «σπάσει» την λεγόμενη «κλίκα» στους «Διάσημους» που σύμφωνα με την ίδια δεν ψηφίζει για το καλό της ομάδας, αλλά για το καλό του... εαυτού της.

«Όλα είναι καλά, είναι ένα παιχνίδι, προσπάθησα… Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να έχω αφήσει ανοικτό κάτι πίσω μου. Φεύγω γεμάτος. Νιώθω όπως ένιωθα και πριν την απόφαση και πάω σε κάτι πιο όμορφο», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης στην σχετική ερώτηση.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή αποχώρησης του Χανταμπάκη: