Η Τζένιφερ Άνιστον και το «μαρτύριο» που περνά στο πλευρό του Τζάστιν Θερού [photos]

12.04.2017
Το διάσημο ζεύγος πραγματοποίησε ακόμη μία εντυπωσιακή, στυλάτη και απόλυτα συνδυασμένη εμφάνιση στο Παρίσι. Λίγες μέρες νωρίτερα όμως, εκείνος είχε αποκαλύψει δημόσια τις δύσκολες ώρες που περνά εκείνη εξαιτίας του.

Στη γαλλική πρωτεύουσα βρέθηκαν για λίγες ώρες η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού και τα φλας έπεσασν «βροχή». Ντυμένοι ασορτί, στα μαύρα, με δερμάτινη «εσάνς», η Τζένιφερ και ο Τζάστιν παραβρέθηκαν σε εκδήλωση γνωστής γαλλικής φίρμας στο Μουσείο του Λούβρου.

Εκτός από το στυλιστικό της υπόθεσης όσον αφορά στα ρούχα, το βλέμμα έπεσε, μοιραία, επάνω στο μούσι του Θερού, ο οποίος, όπως φαίνεται, το... καλλιεργεί. Άσχετα από το αν του πηγαίνει ή όχι, το θέμα είναι ότι έχει προκαλέσει ένα προβληματάκι στην αγαπημενη του σύζυγο και το αποκάλυψε ο ίδιος πριν από λίγες μέρες στην τηλεόραση.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερις, πριν από μερικές μέρες, ο Θερού αποκάλυψε πως «καλλιεργεί» το μούσι γιατί έτσι το θέλει ο ρόλος του στη σειρά «Τhe leftovers» όπου πρωταγωνιστεί, για αυτή την περίοδο. Εκτός από αυτό, όμως, αποκάλυψε επίσης ότι η «καλή» του δεν είναι και πολύ «φαν».

Της αρέσει της Τζεν το μούσι, όμως μέχρι ενός σημείου. «Ειδικά πέρσι που έπρεπε να το έχω πιο άγριο, περνούσε ένα μαρτύριο», αποκάλυψε χαμογελώντας ο Θερού, συμπληρώνοντας όμως ότι και εκείνος περνούσε ένα αντίστοιχο!