Survivor: Πόσα κιλά έχασαν σε δύο μήνες οι Χανταμπάκης, Πάνος και Κολιδά [vds]

17.04.2017
Μέχρι και στη ζυγαριά τους ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη προκειμένου να πεισθεί και να πείσει το κοινό για τα κιλά που χάνουν μέρα με την ημέρα οι παίκτες του Survivor! Στην πρεμιέρα της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκλειστικά για το Survivor, ο μάνατζερ ράγμπι, η Ειρήνη Κολιδά και ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησαν για τα κιλά που έχασαν στο διάστημα της παραμονής τους στο παιχνίδι.

«Μπήκα 104 κιλά και φεύγω... μείον 16, είμαι πια 88 κιλά» είπε ο Πάνος με την Ελεονώρα να του λέει «έπρεπε να μπω στο Survivor για να είμαι τέλεια το καλοκαίρι»!

Από την πλευρά της η Ειρήνη Κολιδά είπε πως αποκλείεται να ζυγιστεί και η Ελεονώρα μελέτη της είπε: «Μην ανησυχείς ποτέ δεν ρωτάμε μία γυναίκα πόσα κιλά είναι και τι ηλικία έχει...» και η Ειρήνη απάντησε πως με την ηλικία δεν έχει κανένα πρόβλημα και στη συνέχεια είπε πως έχασε 9 κιλά αλλά τόσο καιρό που περίμενε για να επιστρέψει την Ελλάδα τα πήρε πάλι!

Ο Χανταμπάκης είναι ο μόνος που ανέβηκε στη ζυγαριά, η οποία έδειξε ότι έχει χάσει 16 κιλά και πως από τα 97 με τα οποία ξεκίνησε έφτασε τελικά στα 81!