Game of Thrones: Πρωταγωνιστές αναδεικνύονται οι δράκοι [photos]

23.05.2017
Από κάποιες φειδωλές φωτογραφίες που επέτρεψαν οι παραγωγοί της σειράς να δουν το φως της δημοσιότητας ανακαλύπτουμε ότι οι δράκοι αποκτούν πια ενεργό ρόλο.

Και ενώ περιμένουμε τον έβδομο κύκλο της σειράς Game of Thrones να ξεκινήσει την Κυριακή 16 Ιουλίου στις ΗΠΑ οι παραγωγοί του HBO αποκαλύπτουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες των γεγονότων που θα παίξουν μεγάλη σημαντικό ρόλο στη συνέχεια.

Σε μία από αυτές φαίνεται ο Τζον Σνόου ή κατά κόσμον Κιτ Χάρινγκτον να επιστρέφει ή να φεύγει από το χιονισμένο Γουίντερφελ καθώς και ο Τζέιμι Λάνιστερ στο πλευρό της αδερφής του Σέρσεϊ η οποία κάθεται στο Σιδηρούν Θρόνο. Οι πιο εντυπωσιακές πάντως είναι αυτές των δράκων, οι οποίοι έχουν ενηλικιωθεί και έχουν πάρει το τελικό τους μέγεθος, το οποίο είναι αυτό ενός Boeing 747!

Μάλιστα απεικονίζονται να συμμετέχουν στις μάχες στο πλευρό της Ντενέρις, η οποία με δυσκολία διακρίνεται στη ράχη τους, ενώ σε κάποια απεικονίζεται ένας δράκος νεκρός μετά από μάχη. Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω.

More pictures from Season 7! Jon, Arya, Sansa, Little Finger, Brienne and Tormund! #GoTS7 #gameofthrones #hbo

A post shared by InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) on

New picture of Daenerys on Drogon! #GoTS7 #daenerystargaryen #emiliaclarke #gameofthrones #hbo

A post shared by InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) on

In Season 7 dragons will be Boeing 747 size #GoTS7 #daenerystargaryen #emiliaclarke #gameofthrones #hbo

A post shared by InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) on

55 days until #GoTS7 !! #gameofthrones #hbo

A post shared by InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) on

Και μια ακόμα σημαντική πληροφορία που παίρνουμε από το Instagram του ηθοποιού Jason Momoa είναι ότι ο ήρωας που έπαιζε στη σειρά, ο Καλ Ντρόγκο (ο πεθαμένος σύζυγος της Ντενέρις) επιστρέφει. «Ετοιμάζομαι για το Βορρά» γράφει στη λεζάντα. Μένει να δούμε πώς θα τον χρησιμοποιήσουν και πώς θα τον ξανααναστήσουν!