Paris Hilton & Paris Jackson: Οι άγνωστες... αδελφές της σόουμπιζ

20.04.2018
Paris Hilton & Paris Jackson: Οι άγνωστες... αδελφές της σόουμπιζ
Οι δύο διάσημες κυρίες της διεθνούς σόουμπιζ αποκάλυψαν πως εκτός από το ίδιο όνομα, μοιράζονται και άλλα, πιο σημαντικά πράγματα.

Η μία, βαθύπλουτη κληρονόμος που έχει αφήσει εποχή για τα έξαλλα νιάτα της, DJ και δυναμική επιχειρηματίας με δραστηριότητα σε πάμπολλους τομείς. Η άλλη, κόρη του θρυλικού Michael Jackson, η οποία μεγαλωμένη σε πολύ στενό, οικογενειακό περιβάλο, μετά τον θάνατο του πατέρα της έδειξε να χάνει τον δρόμο της, αλλά περνώντας αναίμακτα -ευτυχώς- από μια απόπειρα αυτοκτονίας, φαίνεται να τον ξαναβρίσκει σιγά σιγά. Και οι δυο με το όνομα Paris.

Αφορμή για τη δημόσια συνάντησή τους στάθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών Casa of Los Angeles για να τιμήσει, μεταξύ άλλων, την Kathy Hilton, μητέρα της Paris αλλά και της Nickie, η οποία ήταν επίσης παρούσα.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανάρτησε η 37χρονη κληρονόμος μιλά για την 20χρονη κόρη του Τζάκο με τα πιο θερμά λόγια, αποκαλώντας την "sis", δηλαδή αδελφή!!! Τόσο στενή είναι η σχέση τους. Και τα ποσταρίσματα της αδελφής Nickie το επιβεβαιώνουν επίσης. Ιδού και οι αποδείξεις:

She has a heart of gold, always has kind words for others & a huge bear hug that made you feel warm & loved. Love you sis 🤗

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

p squared + n

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicky Rothschild (@nickyhilton) στις

Proud moment presenting my mother an award for her work with @CASA.LA 😊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicky Rothschild (@nickyhilton) στις