Έγκυος στα 48 η Rachel Weisz -Το πρώτο παιδί με τον Daniel Craig

20.04.2018
Έγκυος στα 48 η Rachel Weisz -Το πρώτο παιδί με τον Daniel Craig
Ύστερα από 7 χρόνια γάμου και ενώ δεν λείπουν οι φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, το δημοφιλές και πολύ χαμηλών τόνων ζευγάρι διάσημων ηθοποιών ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Χαράς ευαγγέλια στο σπίτι των δύο ηθοποιών. Η Rachel Weisz μόλις επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Daniel Craig, με τους δυο τους να "πλέουν σε πελάγη ευτυχίας".

Η 48χρονη σταρ έχει ήδη έναν γιο, από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, τον 11χρονο Henry, ενώ και ο 50χρονος James Bond έχει ένα παιδί από τον γάμο του με την ηθοποιό Fiona Loudon, την 25χρονη (!) Ella.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον Δεκέμβρη του 2010 και παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2011. Για την ιστορία η Rachel είχε δηλώσει ότι δεν είχε σκοπό να παντρευτεί, πριν γνωρίσει τον Craig...

Τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν είναι ακόμη εμφανή στο σώμα της συμπαθέστατης ηθοποιού, και, όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο του μωρού, όμως "είναι και οι δυο κατενθουσισμένοι και ανυπομονούν για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή τους".

Με το καλό