Εγκυμοσύνες έκπληξη για Σάντρα Μπούλοκ και Τζένιφερ Λόπεζ

23.04.2018
Εγκυμοσύνες έκπληξη για Σάντρα Μπούλοκ και Τζένιφερ Λόπεζ
Επισκέψεις πελαργού συνέχεια σήμερα, καθώς ύστερα από την Κέιτ Χάντσον και την Ρέιτσελ Βάις, φαίνεται ότι το συμπαθές πτηνό χτύπησε και δυο πόρτες που δεν το περίμεναν με τίποτα...

Στα 53 της χρόνια η Σάντρα Μπούλοκ και στα 48 η Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με το περιοδικό Life&Style περιμένουν παιδί. Το πρώτο -βιολογικό, γιατί έχει δύο υιοθετημένα- για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, το τρίτο για τη φλογερή Λατίνα, η οποία έχει ήδη δίδυμα από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι.

Ο

Sandra Bullock και Jennifer Lopez πρόκειται να γίνουν και πάλι μαμάδες, αφού σύμφωνα με το περιοδικό τόσο η διάσημη ηθοποιός, όσο και η sexy Λατίνα τραγουδίστρια περιμένουν παιδάκι. Μάλιστα αναφέρει πως η μία ήταν σχεδιασμένη να συμβεί, ενώ η άλλη ήρθε απρόσμενα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποια είναι τι. Σύμφωνα με το περιοδικό πάντως η Jennifer Lopez θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Alex Rodriguez με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι απλά να μάθουμε αν οι εγκυμοσύνες αυτές είναι πραγματικότητα. Και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα!