Ryan Reynolds: Πώς έμαθε ότι η Blake Lively τον έδιωξε από το σπίτι [video]

03.05.2018
Ryan Reynolds: Πώς έμαθε ότι η Blake Lively τον έδιωξε από το σπίτι [video]
Το μυστήριο που έχει καλύψει την αιφνιδιαστική κίνηση της συζύγου του να διαγράψει αναρτήσεις και φίλους από τη σελίδα της στο Instagram σχολίασε με τον δικό του τρόπο, ο 41χρονος ηθοποιός.

Πριν από λίγες μέρες η Blake Lively ξάφνιασε τους πάντες όταν αποφάσισε να "εξαφανιστεί" από το Instagram διαγράφοντας όλες τις αναρτήσεις της και κάνοντας unfollow σε όλους τους φίλους της, ακόμη και στον σύζυγό της, Ryan Reynolds!

Τους μόνους που φαίνεται να ακολουθεί είναι 36 χρήστες με το όνομα Emily Nelson. Και φυσικά ο κόσμος όλος αναρωτιέται. Ακόμη και εκείνες οι γυναίκες που είδαν ξαφνικά το όνομα της διάσημης ηθοποιού ανάμεσα στους ακολούθους τους.

Βέβαια η αλήθεια πίσω από την κίνησή της αυτή μαθεύτηκε και έκρυβε ίσως το πιο ακραίο κόλπο του σύγχρονου marketing για την νέα της ταινία, όπως αποδεικνύει και το πρώτο της ποστ μετά την... εξαφάνιση.

"A Simple Favor" λέγεται η ταινία στην οποία έχει επενδύσει όλο της το "είναι" τελευταία η 30χρονη σταρ όπου πρωταγωνιστεί μαζι με την Anna Kendrick -η οποία, παρεμπιπτόντως, ενσαρκώνει μια γυναίκα ονόματι Emily Nelson- και η σημερινή της ανάρτηση έχει να κάνει με αυτή την ταινία ακριβώς. Ιδού:

👋 ... (SOUND UP!!!🔔🔊🔔🃏😁)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Την ίδια στιγμή, ο Ryan έδινε συνέντευξη στην αυστραλιανή εκπομπή Smallzy’s Surgery και ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς ένιωσε από αυτό το "unfollow" της συζύγου του...

Γνωστός για το χιιούμορ του, ο αμερικανός σταρ απάντησε ότι είναι χάλια και ότι "αυτός ήταν ένας απαίσιος τρόπος για να μαθαίνει κανείς ότι η γυναίκα του τον έχει διώξει από το σπίτι. Δεν καταλαβαίνω από που έρχεται τόση οργή"

"Ευτυχώς τα παιδιά είναι αρκετά μικρά και δεν θα χρειαστεί να κάνεις ΑΥΤΗ τη συζήτηση", του είπε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής και εκείνος βέβαια συμφώνησε κάνοντας και πάλι πλάκα ότι αν έλεγε στο παιδί του ότι "η μαμά έκανε 'Unfollow' τον μπαμπά στο Instagram, τότε εκείνη απλά θα έκανε πριτς (!) και θα έφευγε"!!

Για την ιστορία, το διάσημο ζευγάρι έχει δυο κόρες μαζί, την 3 ετών James και την ενός έτους Ines.

έ