Eurovision 2018: Η Κύπρος το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά - «Φωτιά» πήραν τα στοιχήματα

08.05.2018
Eurovision 2018: Η Κύπρος το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά - «Φωτιά» πήραν τα στοιχήματα
Μια ανάσα βρισκόμαστε από τον α’ ημιτελικό της Eurovision που θα λάβει χώρα στην Πορτογαλία, απόψε στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Ελλάδα και Κύπρος είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Οι πρόβες ήταν πολλές και τα γραφεία στοιχημάτων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά» με την καθηλωτική Ελένη Φουρέιρα. Στον α’ ημιτελικό της Eurovision, θα δούμε να διαγωνίζονται 19 χώρες με σκοπό να λάβουν τα πρώτα 10 εισιτήρια του τελικού.

Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε χτες την τελευταία της πρόβα και έζησε ασφαλώς για άλλη μια φορά την αποθέωση με το απόλυτα ρυθμικό Fuego. Σήμερα τα νέα λίγες μόλις ώρες από την έναρξη του διαγωνισμού, είναι πολύ καλά για την τραγουδίστρια, αφού φλερτάρει επικίνδυνα με τη νίκη. Τα προγνωστικά δείχνουν ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την απόλυτη ανατροπή αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από την πρώτη πρόβα, την είχαν κατατάξει στην 20η θέση. Όπως όλα δείχνουν η μεγάλη μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Κύπρο και Ισραήλ.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της ιστοσελίδας eurovisionworld.com, που φέρει τον τίτλο: «Σοκ: Η Κύπρος είναι πλέον φαβορί για να κερδίσει την Eurovision». Ο αρθρογράφος μάλιστα υπογραμμίζει πως το «Fuego», ενώ τις πρώτες μέρες βρισκόταν αρκετά χαμηλά, μετά και την πρώτη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα απέκτησε φαν και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς