Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η διάψευση για την πώληση της βίλας

08.05.2018
Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η διάψευση για την πώληση της βίλας
Μόλις πριν από δυο εβδομάδες, τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη πουλάει τη βίλα τους στο Πόρτο Ράφτη.

Και όντως, η αναγγελία της πώλησης ήταν αληθινή, μόνο που εφόσον το συγκεκριμένο σπίτι, η θρυλική ηθοποιός είχε κληροδοτήσει στις δυο κόρες της, ήταν εκείνες που είχαν μπει στη διαδικασία, όπως διευκρινίστηκε πολύ γρήγορα.

Πολύ γρήγορα κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες σχετικά με την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας καθώς και την τιμή στην οποια αυτή πραγματοποιήθηκε. Και επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, οι άμεσα ενδιαφερόμενες αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

«Διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, ότι πωλήθηκε το σπίτι μας στο Πόρτο Ράφτη. Παραμένει προς πώληση με τιμή εκκίνησης €2.300.000», αναφέρουν σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η Μάρθα Κουτουμάνου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση μέχρι στιγμής.

Για μια "βόλτα" στο εντυπωσιακό σπίτι που αγάπησσε τόσο πολύ η Ζωή Λάσκαρη κάνε κλικ ΕΔΩ ενώ για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στη φωτογραφία επάνω, βλέπουμε τη θρυλική Ζωίτσα με τις γυναίκες της ζωής της, τις κόρες της Μαρία Ελένη και Μάρθα και την κόρη της τελευταίας, Ζένια Μπονάτσου.