Khloe Kardashian… χωρίς Photoshop! Έτσι είναι το κορμί της έναν μήνα μετά την γέννα

24.05.2018
Khloe Kardashian… χωρίς Photoshop! Έτσι είναι το κορμί της έναν μήνα μετά την γέννα
Μανούλα έγινε η Khloe Kardashian και πλέον τα πάντα έχουν αλλάξει στη ζωή της.

Η ζωή, η καθημερινότητα, η σχέση της με τον Tristan Thompson και μέσα σε όλα αυτά και το κορμί της. Ακόμα και για μία Kardashian, βλέπεις, η γέννα έχει τις συνέπειές της ως προς την εμφάνιση του κορμιού της,

Η μικρή αδερφή της Kim θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Snapchat την προσπάθειά της να επανέλθει στα κιλά και τους… πόντους της, δείχνοντας μας τη σημερινή εικόνα του –έτσι κι αλλιώς- πληθωρικού κορμιού της.

Η ίδια, φόρεσε τα κολάν και τα μπουστάκια της και ρίχτηκε ξανά στη μάχη για άψογη φυσική κατάσταση, με όλες εμάς να μην μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως βρίσκεται ένα μόλις βήμα μακριά από το να επανέλθει πλήρως στην κατάσταση πριν τη εγκυμοσύνη της.

Φυσικά, ορισμένα από τα κιλά της εγκυμοσύνης εξακολουθούν να υπάρχουν, με την ίδια να έχει βάλει στόχο να αποκτήσει ξανά το υπέροχο κορμί που έχτισε με πολλές ώρες γυμναστικής και αρκετές στερήσεις.

«Το γεγονός ότι έχω παιδί δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω όσα αγαπώ. Μου αρέσει να γυμνάζομαι και να βάζω το μυαλό μου σε τάξη», σχολιάζει και πολύ μας αρέσει.

Khloe, είμαστε μαζί σου!

Γιατί το κορμί σου όλες το καμαρώσαμε…