Νέα εποχή στο Instagram! Τώρα σταματάς να ακολουθείς τους «ανεπιθύμητους» χωρίς καν να το καταλάβουν

24.05.2018
Νέα εποχή στο Instagram! Τώρα σταματάς να ακολουθείς τους «ανεπιθύμητους» χωρίς καν να το καταλάβουν
Και όταν λέμε «τώρα», εννοούμε πολύ άμεσα!

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η ομάδα του Instagram, η οποία όλα αυτά τα χρόνια είχε λάβει εκατομμύρια αιτήματα για την επιλογή «mute» που αποδείχτηκε σωτήρια σε Facebook και Twitter, δεν υπήρχε, όμως, στο Instagram.

Σε ένα από τα updates που θα ακολουθήσουν –αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Version 46.0- θα μας δίνεται η επιλογή να «κρύψουμε» τους λογαριασμούς που μας κουράζουν ή που απλά… δε μας αφορούν πλέον (αλλά για λόγους επαγγελματικούς ή απλά τυπικούς δεν μπορούμε να κάνουμε «unfollow») με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το «mute» ή αλλιώς «σίγαση» θα προστεθεί στις επιλογές μας ώστε να σταματήσουν οι αναρτήσεις που δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης στο timeline μας να μας κουράζουν ή –ακόμα χειρότερα- να μας στεναχωρούν.

Πρώην σύντροφοι και φίλες μπορούν να μείνουν στις επαφές μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να τους βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας, σωστά; Σωστά.

Να λοιπόν που πλέον δεν θα χρειάζεται να δείξουμε το σκληρό μας πρόσωπο κάνοντας τους unfollow, αλλά επί της ουσίας μπορούμε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις τους σε δυο κινήσεις.

Η δυνατότητα σίγασης θα εμφανιστεί άμεσα σε στην επιλογή με τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά από κάθε ανάρτηση που θα κάνει την εμφάνισή της στο feedτου Instagram.

Τέλειο;