Katie Holmes - Επιτέλους αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή!

30.06.2018
Katie Holmes - Επιτέλους αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή!
Τι συμβαίνει τελικά με τον Jamie Foxx;

Μπορεί να είναι λαμπερή και πάντα χαμογελαστή, όμως η Katie Holmes έχει ζήσει μάλλον μία από τις πιο έντονες ιστορίες στον κόσμο του Hollywood. Το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά το διαζύγιό της μιλούσε για "κυνηγητό" από την αίρεση της Σαιεντολογίας ενώ άφηνε πολλές υπόνοιες για όλη τη φύση της σχέσης της με τον πρώην σύζυγό της και επίσης σαιεντολόγο Tom Cruise.

Μετά από όλα αυτά, η ίδια επέλεξε να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή για τον εαυτό της αν και είναι ευρέως γνωστό πως έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Jamie Foxx. Από το 2013 οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί στο κόκκινο χαλί, έχουν φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι σε διακοπές και εξόδους ενώ και οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους δεν λείπουν!

Κανείς ωστόσο δεν είχε μιλήσει για τη σχέση τους, μέχρι τώρα! Όταν πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μία ψευδής είδηση πως το ευτυχισμένο ζευγάρι χώρισε η Katie, μέσω αντιπροσώπου, δήλωσε πως αυτός ο ισχυρισμός είναι 100% ψεύτικος.

Όλα καλά, λοιπόν, στη συναισθηματική ζωή της Holmes και εμείς της ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα! Έχει ήδη περάσει πολλά...