Πόσα χρήματα αξίζει τελικά καθεμιά από τις Kardashian;

12.07.2018
Πόσα χρήματα αξίζει τελικά καθεμιά από τις Kardashian;
Μετά το περίφημο εξώφυλλο του Forbes, μάθαμε και σου αποκαλύπτουμε!

Πολύς λόγος έχει γίνει ήδη για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes, στο οποίο φιγουράρει η 21χρονη Kylie Jenner, με λεζάντα "στα 20 της έχει χαράξει πορεία για να γίνει η πιο μικρή σε ηλικία, αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος".

Παραβλέποντας την άστοχη επιλογή του επιθέτου "αυτοδημιούργητη", και με τη βοήθεια των media, υπολογίσαμε την αξία κάθε μέλους της οικογένειας Kardashian - Jenner. Είσαι έτοιμη να μάθεις τα εξωφρενικά ποσά;

Kylie Jenner

Με αξία 900 εκ. δολάρια, το Forbes προβλέπει πως η Kylie θα σπάσει ρεκόρ ως την πιο μικρή σε ηλικία δισεκατομμυριούχος, ξεπερνώντας ακόμα και τον Mark Zuckerberg. Η επιχείρησή της Kylie Cosmetics αξίζει περίπου 800 εκ. ενώ όλες οι υπόλοιπες επιχειρηματικές της κινήσεις και τα κέρδη της από το reality show KUWTK, υπολογίζονται στα 100 εκ δολάρια.

Kim Kardashian West

Η αξία της υπολογίζεται στα 350 εκ. δολάρια ποσό που μοιάζει μικρό συγκριτικά με της Kylie αλλά στην πραγματικότητα είναι εξίσου μυθικό! Το 2018 ήταν 54η στη λίστα με τις πιο πλούσιες, αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής, με την Kylie να βρίσκεται στο 27.

Kanye West

Μπορεί να είναι διάσημος ράπερ, σχεδιαστής και παραγωγός ωστόσο η περιουσία του Kanye αξίζει "μόλις" 160 εκ. Είναι, δηλαδή, ακόμα εξωφρενικά πλούσιος αλλά σημαντικά λιγότερο από τη σύζυγό του.

Caitlyn Jenner

Από τις εμφανίσεις της στα δύο reality KUWTK και I Am Cait, το βιβλίο της "The Secrets of My Life", τις εμφανίσεις και τις ομιλίες της αλλά και τις εμπορικές της συνεργασίες με brands όπως η MAC, η Caitlyn έχει συγκεντρώσει μία περιουσία περίπου 100 εκ. δολάρια.

Kris Jenner

Η μητριάρχης της οικογένειας έρχεται 5η στη λίστα, με αξία μόλις 60 εκ. δολαρίων χάρη στο ρόλο της ως παραγωγός στο KUWTK αλλά και από τα μερίδια που κερδίζει από τις περιουσίες των παιδιών της όταν κλείνει τις δουλειές τους. Έξυπνη μαμά...

Khloe Kardashian

Το οικογενειακό reality αλλά και τα spin off στα οποία συμμετέχει έχουν ανεβάσει την περιουσία της στα 40 εκ δολάρια. Η Khloe ωστόσο έχει και πολλές συνεργασίες με brands, μια αστυνομική τηλεοπτική σειρά κ.α. Μέχρι και το baby shower της είχε ως σπόνσορα την Amazon.

Kourtney Kardashian

H περιουσία της υπολογίζεται στα 35 εκ. δολάρια, από το μισθό της στο KUWTK και τις εμπορικές τις συμφωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει και εκείνη τη δική της σειρά ομορφιάς.

Tristan Thompson

Ο σύντροφος της Khloe έχει περιουσία 20 εκ δολάρια και ένα 5ετές συμβόλαιο με τους Cleveland Cavaliers αξίας 82 εκ.

Scott Disick

Ο πρώην της Kourtney και μπαμπάς των 3 παιδιών της θεωρείται ακόμα μέλος της οικογένειας, έστω και άτυπα και έχει αξία 16 εκ. δολάρια.

Kendall Jenner

Το μοντέλο της οικογένειας δεν είναι μονάχα εκείνη με την πιο ιδιωτική "ιδιωτική ζωή" αλλά και εκείνη με το πιο... ταπεινό networth, στα 18 εκ δολάρια. Από το 2016 ωστόσο είναι το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, κερδίζοντας περίπου 10 εκ δολάρια το χρόνο!

Rob Kardashian

Ο λιγότερο προβεβλημένος γιος της οικογένειας, έχει περιουσία 10 εκ δολάρια από το οικογενειακό reality αλλά και το προσωπικό του, Rob & Chyna.

Travis Scott

Η Kylie άνοιξε τη λίστα και ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της, την κλείνει. Οι εμπορικές συμφωνίες του ράπερ, οι συναυλίες του και οι δίσκοι του αξίζουν συνολικά περίπου 8 εκ. δολάρια.