H Margot Robbie υποδύεται την Queen Elizabeth Ι και είναι απλά αγνώριστη

17.07.2018
H Margot Robbie υποδύεται την Queen Elizabeth Ι και είναι απλά αγνώριστη
Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε την εκρηκτική εμφάνιση της Margot Robbie ως Harley Quinn στην ταινία - υπερπαραγωγή «Suicide Squad».

Αυτή τη φορά, η 28χρονη ηθοποιός «χτυπά» με έναν ρόλο απόλυτα ανατρεπτικό, που έρχεται να κάνει τη διαφορά και να αποδείξει πως η Margot μπορεί να είναι πολλά περισσότερα πέρα από ένα σέξι κορίτσι.

Η ταινία «Mary Queen of Scots» σε σκηνοθεσία Josie Rourke, με πρωταγωνίστριες τη Margot Robbie και τη Saoirse Ronan ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Δεκεμβρίου, με το κοινό να ανυπομονεί για τη μεταμόρφωση της ξανθιάς ηθοποιού, η οποία γίνεται… κοκκινομάλλα και υποδύεται την Queen Elizabeth Ι, κόρη του Henry VIII και της Anne Boleyn.

Η ταινία έχει κλέψει τις εντυπώσεις ήδη από το trailer, με τους φανατικούς των Βραβείων Oscar να κάνουν λόγο για πολλές συμμετοχές στην τελετή του 2019. Σε αυτή θα δούμε τη Robbie να πασχίζει να προστατέψει τον θρόνο της ως Queen Elizabeth Ι όταν η Saoirse –κατά κόσμον Mary Stuart- κάνει τα πάντα για να την καθαιρέσει λίγο πριν καταδικαστεί σε χρόνια φυλάκιση και εκτέλεση.

Διαβάστε επίσης: Και η Paris Hilton αποθεώνει τη Μύκονο στο Instagram [photos]

«Είναι περίπλοκο, τραγικό και παράξενο. Μπορούσαν να μπουν η μία στη θέση της άλλης, αλλά κανείς άλλος δεν μπορούσε να τις καταλάβει», είπε η ίδια στο EW, συνεχίζοντας μιλώντας για το έντονο μακιγιάζ της για τις ανάγκες του ρόλου της: «Με κοιτούσαν περίεργα. Δεν το ήθελαν, αλλά καταλάβαινα ότι ήταν άβολο για το συνεργείο. Και όσο λιγότερο με κοιτούσαν, τόσο πιο απομονωμένη ένιωθα».

Κάτι μας λέει ότι η ταινία αυτή θα σαρώσει τα βραβεία…