Melania Trump: Τόσες χιλιάδες ευρώ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

20.07.2018
Melania Trump: Τόσες χιλιάδες ευρώ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ
Τα χρήματα είναι πολλά. Και η φήμη ακόμα μεγαλύτερη.

Το να εκλεγεί ο σύζυγός σου Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι κάτι που συνεπάγεται πέρα από αβάσταχτη –σε πολλές περιπτώσεις- αναγνωρισιμότητα και πολλά χρήματα. Και η Melania Trump το έχει διαπιστώσει και με το παραπάνω αυτό.

Αφήνοντας τη φήμη της που… άγγιξε κορυφή ως σύζυγος του Donald Trump στην άκρη, αυτό που χρήζει ενδιαφέροντος είναι το επταψήφιο (!) νούμερο δολαρίων που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει κερδίσει από τη στιγμή που ο Trump διαδέχτηκε τον Obama μόνο και μόνο από τα δικαιώματα των φωτογραφιών που την απεικονίζουν!

Πόσα είναι, όμως, αυτά τα χρήματα;

Σύμφωνα με το NBC μιλάμε για περισσότερα από 1.000.000 δολάρια! Το μικρότερο ποσό που θα μπορούσε να έχει κερδίσει ανέρχεται στα 100.000 δολάρια, αλλά στην περίπτωσή της τα χρήματα είναι πολλά παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Burberry - Γιατί καίει ρούχα αξίας 31.000.000 ευρώ κάθε χρόνο;

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι τα χρήματα δεν της έλειπαν ούτε πριν την εκλογή του Trump.

Ο Πρόεδρος της Αμερικής είχε πολλάκις σχολιαστεί για την μέσα στη χλιδή ζωή του, με τη φωτογράφο Regine Mahaux να έχει καταγράψει με τον φακό της μεγάλο μέρος της ακίνητης περιουσίας της οικογενείας του.

Τα σχόλια δεν έλειψαν ούτε πριν ούτε μετά τη μετακόμισή του στον Λευκό Οίκο, ωστόσο ο ίδιος δεν μοιάζει να πτοείται. Ο έρωτας και ο βήχας, βλέπεις, δεν κρύβονται.

Και στην περίπτωσή του δεν ξέρουμε αν υπάρχει έρωτας, αλλά το χρήμα ρέει άφθονο…