Νατάσα Καλογρίδη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού

10.08.2018
Νατάσα Καλογρίδη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού
Η είδηση κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες. Η ίδια τι λέει επ' αυτού;

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και η σχέση τους έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως αφενός εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς στην ηλικία τους (84 ετών εκείνος, 55 εκείνη) αφετέρου γιατί ξεκίνησε πολύ σύντομα μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, συντρόφου ζωής του γνωστού ποινικολόγου.

Εκείνοι, υπεραμύνθηκαν της σχέσης αυτής, κυρίως βασιζόμενοι στο ότι "δεν αφορά κανέναν άλλον το ζήτημα εκτός από τους ίδιους" ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν και ισχυρούς συμμάχους, όπως η Μαρία Ελένη, κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη. Για την ιστορία, θυμόμαστε τι είχε δηλώσει κάποια στιγμή η Μαρία Ελένη για το θέμα σε πρωινή εκπομπή:

«Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Όλον αυτό τον καιρό ήταν χάλια. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν ήταν καλά. Τον έβλεπα και μ' έπιανε η ψυχή μου. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε στη ζωή του η Νατάσα. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά... Είναι καλά; Είναι ευτυχισμένος; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει... Αν μπορεί η Νατάσα να τον προσέχει, να του δίνει μια γλυκύτητα και μια χαρά, καλά είναι και είναι μαζί του... ».

Τώρα λοιπόν οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, με το ρεπορτάζ μάλιστα να μιλά για επικούς καυγάδες που δεν σώζονται με τίποτα.

Αυτό το διάβασες; Μεγαλείο: Το απίστευτο σχόλιο του Novac Djokovic, μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά

Όπως διαβάζουμε όμως, η είδηση δεν ισχύει. Το Star επικοινώνησε με τη Νατάσα Καλογρίδη, η οποία στην ο ουσία τη διέψευσε, με αυτά ακριβώς τα λόγια: "Όλα είναι αναληθή. Σας ευχαριστώ πολύ!"