Kate Beckinsale: Έχεις δει τον 23χρονο σύντροφό της;

20.09.2018
Kate Beckinsale: Έχεις δει τον 23χρονο σύντροφό της;
18 χρόνια διαφορά; Ε και;

Πρόσφατα, η Kate Beckinsale απασχόλησε τα ΜΜΕ λόγω της... ημίγυμνης εμφάνισής της στο κόκκινο χαλί των βραβείων "GQ Men Of The Year Awards 2018". Σήμερα, η αφορμή είναι ο κατά 18 χρόνια νεότερος, φερόμενος ως σύντροφός της, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς!

H 45χρονη ηθοποιός πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Len Wiseman, το 2016 και από τότε δεν έχει αναφερθεί επίσημη σχέση της.

Μια πρόσφατη -ανεπίσημη- εμφάνιση της Kate μαζί με τον Matt Rife έδωσε "τροφή" στα κουτσομπολιά που τους θέλουν On/Off ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.

Ποιος είναι, όμως ο Matt Rife;

Διάβασε κι αυτό: Vincent Cassel: Ντύθηκε ξανά γαμπρός ο πρώην της Bellucci - Κούκλα η κατά 30 χρόνια νεότερη νύφη [photos]

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ηθοποιό της stand up comedy κυρίως, που λέγεται ότι έχει "ξετρελάνει" την Beckinsale. Όσο για τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους; Προφανώς οι ίδιοι δεν την αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα.

Ιδού και μια "γεύση" από τον νεαρό, που, για την ιστορία είναι μόλις 4 χρόνια μεγαλύτερος από την κόρη της Kate, Lilly, την οποία απέκτησε πριν από 19 χρόνια. Πατέρας της νεαρής ο ηθοποιός Michael Sheen, με τον οποίο η Beckinsale είχε μακροχρόνιο δεσμό.

BTW, αν και 23χρονος, ο Matt δείχνει ακόμη πιο μικρός!