Μας άφησε άφωνους! Η Μαρία Ιωαννίδου στις πρόβες του “Μαριχουάνα στοπ” χορεύει και εντυπωσιάζει [Video]

21.09.2018
Μας άφησε άφωνους! Η Μαρία Ιωαννίδου στις πρόβες του “Μαριχουάνα στοπ” χορεύει και εντυπωσιάζει [Video]
Μπορεί να έχουν περάσει 47 χρόνια από τότε που προβλήθηκε η ταινία “Μαριχουάνα στοπ” όμως για τη Μαρία Ιωαννίδου το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι ίδια.

Η θεατρική παράσταση έρχεται 4 Νοέμβρη, δια χειρός Γιώργου Βάλαρη και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στις πρόβες που είναι εντατικές βεβαίως. Η ηθοποιός όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα του Alpha παραμένει σε απίστευτη φόρμα και σίγουρα θα μας εκπλήξει με τις χορευτικές της ικανότητες για άλλη μια φορά.

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην κάμερα, έκανε και μία αποκάλυψη για το πως βίωσε η ίδια τον χωρισμό Βοσκόπουλου - Λάσκαρη.

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Είναι πολλά τα συναισθήματα, είναι μεγάλη συγκίνηση. Είναι αναμνήσεις, είναι η πνευματική επαφή που θα νιώσω όταν συναντήσω ξανά τον Σειληνό, τον Εξαρχάκο, τη Ζωίτσα. Όταν συνάντησα τον Τόλη, με αγκάλιασε και έκλαιγε. Εκεί, στη συγκεκριμένη παράσταση, έσμιξε με τη Ζωίτσα, ήταν ο έρωτας της εποχής, μεγάλος έρωτας, μεγάλο πάθος. Και όταν η σχέση έκανε τον κύκλο της η Ζωίτσα κόντεψε να πεθάνει. Και παίρνω ένα τηλεφώνημα από τον Σειληνό και μου λέει “τρέχα, θα “πεθάνει” η Ζωή” και του λέω “γιατί;” “γιατί έφυγε ο Τόλης, έφυγε από τη σχέση ο Τόλης”. Ήταν πραγματικά δραματικό. Η Ζωίτσα έκλαιγε, κοπανιόταν στα πατώματα, ήταν τρελή για τον Τόλη» Δείτε το βίντεο: