Η ατάκα του Brad Pitt για την Angelina που θα ευχόσουν να μην ακούσεις ποτέ από πρώην σου

02.10.2018
Η ατάκα του Brad Pitt για την Angelina που θα ευχόσουν να μην ακούσεις ποτέ από πρώην σου
Μπορεί ο ηθοποιός πρόσφατα να δήλωσε ότι δεν μετανιώνει τον γάμο του με την Angelina Jolie, ωστόσο οι νέες του δηλώσεις για εκείνη είναι… διόλου κολακευτικές.

Το πιο λαμπερό ζευγάρι του Hollywood όχι μόνο ζει χωριστά τα τελευταία δύο χρόνια, μα επιπλέον βρίσκεται εν μέσω μιας πολύ σκληρής δικαστικής διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών του.

Brad Pitt και Angelina Jolie δεν είχαν το happy end που όλοι περίμεναν, με τα τελευταία νέα να θέλουν τον 54χρονο ηθοποιό να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της 23χρονης κόρης της Andie McDowell, Margaret Qualley.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, πλέον αδιαφορεί πλήρως για την πρώην του, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει πια καμία επαφή μαζί της, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Κι αυτά δεν είναι τα χειρότερα.

Δημοσίευμα του «HollywoodLife», αναφέρει πως πηγή από το περιβάλλον του Brad εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους του Μέσου ότι ο ίδιος το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον για τη Jolie είναι να αδιαφορεί. Κυρίως μετά την αποκάλυψη των ψεμμάτων που εκείνη είχε καταθέσει στο δικαστήριο περί ενδοοικογενειακής βίας!

Διαβάστε ακόμη: Lady Gaga: Σε ποια πλαστική την πίεζαν να πει το ναι για να «κάνει καριέρα»;

Το χειρότερο όλων; Ο Brad Pitt δεν αφήνει ανοιχτό ούτε ένα μικρό παραθυράκι επανασύνδεσης, λέγοντας –σύμφωνα με την πηγή πάντα- πως τα τελευταία χρόνια κοινής πορείας με την Angelina ήταν… σα να ζει στην Κόλαση.

Angie, ακούς;