Έγκυος η Dakota Johnson; Η απάντησή της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

11.10.2018
Έγκυος η Dakota Johnson; Η απάντησή της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Οι φήμες τη θέλουν να φέρνει στον κόσμο το τρίτο παιδί του Chris Martin.

Η Dakota Johnson και ο πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου και παρά την έντονη μυστικοπάθεια και των δύο, έχουν αρχίσει να μην το κρύβουν τόσο πολύ.

Κάτι που συνέβαη μάλιστα στο πάρτι γενεθλίων της 29χρονης -πια- ηθοποιού μάλιστα, στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσουν φήμες περί εγκυμοσύνης της.

Για την ιστορία ο Chris Martin έχει ήδη δυο παιδιά από τον γάμο του με την Paltrow, την 14 ετών Apple και τον 12χρονο Moses [φωτό κάτω]

Ένα σωρό ροζ και γαλάζια μπαλόνια που εντοπίστηκαν στον χώρο όπου δόθηκε το πάρτι γενεθλίων της Dakota έκαναν πολλούς να συμπεράνουν ότι το ζευγάρι επέλεξε αυτό τον τρόπο να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού που περιμένει.

Τελικά τι συνέβη; Την απάντηση έδωσε η ίδια η άμεσα ενδιαφερόμενη, η οποία απάντησε σε direct ερώτηση της Ellen De Generes που την κάλεσε στην εκπομπή της.

Διάβασε επίσης: Έξαλλη η Ντακότα Τζόνσον υπερασπίζεται με πάθος μαμά και γιαγιά

"Το μόνο πράγμα που κυοφορώ είναι πολλές αληθινά καλές ιδέες. Όχι όμως μωρά", απάντησε η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson, εξηγώντας ότι πολύ απλά, ήταν τα γενέθλιά της και υπήρχαν μπαλόνια στη διακόσμηση... Ούτε είχε προσέξει τα χρώματα..

"Πάντως, μου ευχήθηκαν 'συγχαρητήρια' πάρα πολύ άνθρωποι", συνέχισε γελώντας η Dakota, η οποία φάνηκε να το διασκεδάζει τελικά.