Ρούλα Κορομηλά: Κομψότατη και ιδιαίτερα αδύνατη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση [photos]

30.10.2018
Ρούλα Κορομηλά: Κομψότατη και ιδιαίτερα αδύνατη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση [photos]
Είχαμε καιρό να τη δούμε. Έκανε κεφάλια να... γυρίσουν!

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του καλού της φίλου Αργύρη Αγγέλου στη Χαλκίδα. Πρόκειται για την παράσταση "Ο Συλλέκτης" όπου ο Αργύρης Αγγέλου πρωταγωνιστεί μαζί με την Ιωάννα Πηλιχού.

Η Ρούλα Κορομηλά πόζαρε στον φακό χαρούμενη και χαμογελαστή, στα... καλυτέρα της, εμφανισιακά. Στη φωτογραφία στην αρχή και το τέλος της είδησης, η ξανθιά δημοσιογράφος/παρουσιάστρια ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και τον καλό του φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη.

Η Ρούλα Κορομηλά έλαμπε φορώντας κολάν με knee high boots και λαμέ σακάκι!

Διάβασε ακόμη: Ποιοι ζητούν βοήθεια από την Κορομηλά; - Το μήνυμα της!

Και ενώ απάντησε πολύ "συντηρητικά" στις ερωτήσεις που της έγιναν σχετικά με το Mega, σε αντίστοιχες για την εμφάνισή της και το άγχος που έχει, αν έχει, δηλαδή, το... αντίθετο!

Ιδού τα δύο σχόλιά της.

Δυστυχώς ένα ιστορικό κανάλι έφτασε στο τέλος του. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν το έχει πιστέψει ακόμα. Όπως και εγώ. Παρότι έχω φεύγει τόσα πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ποιότητα εκεί. Μια διαφορετικότητα σε όλες τις παραγωγές και τα προγράμματα

Δεν είχα ποτέ το άγχος της εικόνας. Για αυτό και έχω δεχτεί πολλά πυρά και πάρα πολλά σχόλια κατά καιρούς. Δες την Κορομηλά πως έγινε, είναι πρησμένη, πάχυνε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το κεφάλαιο. Δεν είμαι μοντέλο. Δεν ξεκίνησα ως μοντέλο. Είμαι μια απλή γυναίκα με αδυναμίες. Και ατίθαση!

Διάβασε κι αυτό: Αργύρης Αγγέλου: Ο Καπουτζίδης μου άνοιξε το δρόμο