Tom Cruise: Ο διάσημος ρόλος του που χάνει λόγω... ύψους!

15.11.2018
Tom Cruise: Ο διάσημος ρόλος του που χάνει λόγω... ύψους!
1.70 για άντρα δεν το λες και πρώτο μπόι!

Ο Tom Cruise είναι ένας από τους "κοντούς" του Χόλιγουντ, όμως αυτό δεν του στέρησε σε καμία περίπτωση τη δυνατότητα να γίνει το αστέρι πρώτου μεγέθους που είναι σήμερα.

Κι όμως... Έφτασε η ώρα που το ύψος του 56χρονου σταρ στάθηκε εμπόδιο στην επανάληψη ενός ρόλου που έχει ήδη ενσαρκώσει δυο φορές. Τέλος ο Jack Reacher για τον Tom Cruise. Στο τηλεοπτικό reboot του blockbuster franchise που προγραμματίζεται ήδη, θα δούμε κάποιον άλλο πρωταγωνιστή. Πιο ψηλό!!! Και η σχετική εξήγηση ήρθε από τον ίδιο τον δημιουργό του χαρακτήρα, ο οποίος μίλησε για την απόφασή το στο BBC..

Αυτό το διάβασες; Tom Cruise: Δεν έχει δει την κόρη του, Suri, εδώ και χρόνια και ιδού γιατί

Στα 23 βιβλία που έχει γράψει με πρωταγωνιστή τον Jack Racher, o Lee Child, περιγράφει τον πρώην στρατιωτικό ως έναν εντυπωσιακό δίμετρο (!) άντρα με "παλάμες σε μέγεθος μεγάλου πιάτου".

Ο βρετανός συγγραφέας τονίζει ότι μετά τις δυο ταινίες (2012 & 2016) όπου πρωταγωνιστούσε ο Tom Cruise έλαβε "χιλιάδες μηνύματα αντιδράσεων" από θαυμαστές των βιβλίων και του χαρακτήρα, τονίζοντας πως επρόκειτο για μια "τελείως λάθος επιλογή".

"Απόλαυσα πραγματικά τη συνεργασία με τον Cruise. Όμως οι αναγνώστες έχουν δίκιο τελικά. Το μέγεθος του Reacher είναι πολύ σημαντικό και είνα μεγάλο συστατικό του ποιος είναι στο σύνολο. Η ιδέα είναι όταν ό Reacher μπαίνει σε ένα δωμάτιο, να προκαλεί το δέος για τα πρώτα λεπτά. Και ο Cruise, παρά το μεγάλο ταλέντο του δεν έχει αυτό το φυσικό εκτόπισμα", εξήγησει ο Child αποκαλύπτοντας ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ταινίες με τον Cruise.

Διάβασε επίσης: Kelly McGillis: Αγνώριστη σήμερα η αγαπημένη του Tom Cruise στο Top Gun

"Και θέλω όλους τους αναγνώστες που θύμωσαν με την προηγούμενη επιλογή να με βοηθήσουν να διαλέξουμε τον πιο κατάλληλο", καταλήγει ο βρετανός συγγρααφέας.

Στο μεταξύ, ο Tom Cruise βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για το πολυαναμενόμενο "Top Gun 2" και δεν έχει απαντήσει σχετικά.