Μαρία Κορινθίου - Παναγιώτης Πετράκης: Τι απαντούν στον Γιάννη Παπαμιχαήλ

29.11.2018
Μαρία Κορινθίου - Παναγιώτης Πετράκης: Τι απαντούν στον Γιάννη Παπαμιχαήλ
Οι δύο ηθοποιοί ενσαρκώνουν φέτος στο σανίδι τους ρόλους που ταυτίστηκαν απόλυτα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο έργο "Η Νεράιδα και το Παλικάρι".

"Αυτό το πράγμα που χρησιμοποιούν όλοι τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει παραγίνει", έγραψε, μεταξύ άλλων, σε οργισμένη ανάρτησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, παραθέτοντας ένα άρθρο που αφορούσε στην παράσταση που ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Brodway σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Οι βασικοί συντελεστές της παράστασης ρωτήθηκαν σχετικά και θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια. Ο μεν Γιώργος Βάλαρης τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν καπηλεύονται τα ονόματα των Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ αλλά, αντίθετα, τιμούν την ιστορία τους.

Ο Παναγιώτης Πετράκης επίσης τόνισε ότι τιμούν τη μνήμη των γονιών του Γιάννη. "Τους σεβόμαστε απόλυτα. Από την αρχή το έχουμε δηλώσει και νομίζω ότι αυτή η παράσταση αποτελεί ακριβώς το τεκμήριο του πόσο σεβόμαστε τη κληρονομιά αυτών των σπουδαίων ηθοποιών", είπε συγκεκριμένα.

Διάβασε επίσης: Ζένια Μπονάτσου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: "Δεν του μιλάω"

Από την πλευρά της η Μαρία Κορινθίου, η οποία μάλιστα έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για να ερμηνεύσει το "Κατερινιώ", είπε τα εξής; "Πολύ ταπεινά θα πω ότι έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει γιατί είναι η μαμά του. Απλά λυπάμαι πολύ που θεωρεί κάτι τέτοιο, αν πηγαίνει για μας. Η Αλίκη έχει μεγάλο βάρος και είναι αναπόφευκτο. Και για μας είναι μεγάλο πράγμα είναι ένας φόρος τιμής, εμείς σαν ηθοποιοί να εκτελούμε τέτοια έργα".

Ιδού και το απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Η φωλιά των Κου Κου".