Sylvester Stallone: Το συγκινητικό "αντίο" στον Rocky Balboa και η σημαδιακή φωτογραφία

29.11.2018
Sylvester Stallone: Το συγκινητικό "αντίο" στον Rocky Balboa και η σημαδιακή φωτογραφία
46 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του θρυλικού -πια- franchise, ο διάσημος ηθοποιός κρεμάει τα... γάντια του!

Όταν η ταινία "Rocky" έβγαινε στους κινηματογράφους το 1976, σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στη συνέχεια. "Rocky 2" (1979), "Rocky 3 O θρίαμβος" (1982), "Rocky 4 Η γιγαντομαχία" (1985), "Rocky 5" (1990), "Creed Η γέννηση ενός θρύλου" (2015) και "Creed 2" (2018).

Σε όλες αυτές τις ταινίες ο Sylvester Stallone "ντύθηκε" τον ρόλο του Rocky με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Το έχει δηλώσει ξανά και ξανά και οι απανταχού θαυμαστές του το νιώθουν στο έπακρο.

Σήμερα, στα 72 του χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε ότι.. "Rocky Balboa τέλος για εκείνον". Δεν προτείθεται να γυρίσει άλλη ταινία του είδους -και για να είμαστε ειλικρινείς τον καταλαβαίνουμε!

Με ένα συγκινητικό βίντεο και αυτή τη λεζάντα είπε το δικό του "αντίο" στον χαρακτήρα που τον σημάδεψε όσο κανείς άλλος:

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες σε όλο τον κόσμο που έβαλαν την οικογένεια του Rocky στις καρδιές τους για πάνω από 40 χρόνια. Υπήρξε η μεγαλύτερη πρόκληση να μπορώ να δημιουργήσω και να ερμηνεύσω αυτό τον τόσο σημαντικό χαρακτήρα. Παρόλο που λυπάμαι πάρα πολύ, δυστυχώς, όλα τα πράγαματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Σας αγαπώ ευγενικοί και γενναιόδωροι άνθρωποι και το πιο υπέροχο πράγμα από όλα είναι ότι ο Rocky δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί θα ζει πάντα μέσα σας.

Ενώ αμέσως μοιράστηκε και μια φωτογραφία που του έκανε εντύπωση. Και με το δίκιο του, δηλαδή!

"Όλως περιέργως, αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε για το Creed 2... Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχει υποστεί επεξεργασία... Πόσο παράξενο μπορεί να είναι αυτό!", γράφει ο Sly και, όντως... είναι συγκλονιστικό!