Natalie Portman: Ένα ακόμη ταλέντο της που δεν γνωρίζαμε [video]

30.11.2018
Natalie Portman: Ένα ακόμη ταλέντο της που δεν γνωρίζαμε [video]
Περί υποκριτικής ούτε λόγος. Τον χορό τον "κέρδισε" στον "Μαύρο Κύκνο" του 2010 και τώρα ξεδιπλώνεται ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο της διάσημης ηθοποιού.

Η Natalie Portman τραγουδάει κομμάτια της Sia στο νέο trailer της επερχόμενης ταινίας Vox Lux. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται ότι για άλλη μια φορά θα κερδίσει τον θαυμασμό μας με την ερμηνεία της στη νέα ταινία του Βrady Corbet. To Vox Lux που έρχεται σύντομα στην μεγάλη οθόνη, παρουσιάζει την ιστορία της ποπ σταρ Celeste και την πορεία της προς στη δόξα, από τη στιγμή που ερμήνευσε ένα τραγούδι στη μνήμη μιας τρομακτικής σχολικής τραγωδίας.

Το δεύτερο επίσημο trailer της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Portman, μόλις κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει ότι στην ταινία θα υπάρχουν τραγούδια της Αυστραλής τραγουδίστριας Sia. Ο Scott Walker έχει γράψει τη μουσική για την ταινία, συμπεριλαμβανομένου του «Wrapped Up», του κομματιού που ακούγεται σε αυτό το σύντομο trailer.

Διάβασε επίσης: Keira Knightley: Δεν ήταν στυλιστικός ο λόγος για τον οποίο φορούσε το μπερεδάκι στο «Love Actually»

Διανύοντας ένα time line δεκαπέντε ετών, η ταινία παρουσιάζει τις βασικές στιγμές στην ενήλικη καριέρα της μουσικού και αφήνει το θεατή να την παρακολουθήσει μέσα από τα μάτια της. Είναι μια μουσικός που κάνει ό, τι μπορεί για να επαναφέρει την προηγούμενη επιτυχημένη καριέρα της με τη βοήθεια του μανατζέρ της, τον οποίο υποδύεται ο Jude Law.

Πάντως, ήδη πολλοί συζητούν για μία υποψηφιότητα Β' Γυναικείου ρόλου της Natalie Portman στα επερχόμενα Όσκαρ. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε προταθεί πέρυσι για Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία Jackie ενώ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού το 2011 για το Black Swan. Άλλες πιθανές υποψήφιες για Όσκαρ είναι η Regina King για το If Beale Street Could Talk, η Claire Foy για το ρόλο της στο First Man καθώς και οι Emma Stone και Rachel Weisz από το The Favorite του Γιώργου Λάνθιμου.

Να θυμήσουμε ότι το «Vox Lux» έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου.

Ιδού και το trailer: