Timothée Chalamet: Νέα, μεγάλη πρόκληση για τον αγαπημένο της Lilly Rose Depp

04.12.2018
Timothée Chalamet: Νέα, μεγάλη πρόκληση για τον αγαπημένο της Lilly Rose Depp
O Wes Anderson τον ξεχώρισε και του δίνει ρόλο στη νέα του ταινία...

O Timothée Chalamet τον οποίο σίγουρα θυμάσαι από την βραβευμένη ταινία «Call me by your name» (ναι, αυτός με τα άψογα μαλλιά και τα υπέροχα ζυγωματικά) ταιριάζει σίγουρα στα παστέλ χρώματα των ταινιών του Wes Anderson. Για αυτό και θα τον δούμε στην δέκατη ταινία μεγάλου μήκους του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Όπως αναφέρει το Indiewire, η επόμενη ταινία του Anderson με τίτλο "The French Dispatch" γυρίζεται στη νοτιοδυτική Γαλλία και θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί Frances McDormand, Tilda Swinton, Bill Murray, καθώς και οι Timothée Chalamet, Benicio del Toro και Jeffrey Wright.

Διάβασε επίσης: Kris Jenner: Σε ποιας τραγουδίστριας το βίντεο κλιπ κάνει την εμφάνιση της;

Πηγές μέσα στην ομάδα παραγωγής υποστηρίζουν πως πρόκειται μια «ερωτική επιστολή στους δημοσιογράφους» του Παρισιού του 20ου αιώνα και επικεντρώνεται σε τρεις διαφορετικές ιστορίες.

Ο Anderson, γνωστός για τις εμβληματικές ταινίες του από το Royal Tenenbaums έως το The Grand Budapest Hotel, καθώς και το φετινό Isle of Dogs, έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας. Αν και o ίδιος ζει στο Παρίσι, αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική του δουλειά που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Γαλλία.

Διάβασε επίσης: Julia Roberts: Tι συνέβη όταν προσπάθησε να μαζέψει likes όπως η Kim Kardashian;

Ωστόσο, ο Chalamet αναμένεται να είναι υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στο Beautiful Boy, μια δραματική ταινία-αληθινή ιστορία, σχετικά με τη σχέση ενός πατέρα και γιου (τον οποίο υποδύεται ο Chalamet) ο οποίος παλεύει με τον εθισμό. Ο ίδιος θέλει επίσης να γυρίσει το remake του Dune του Denis Villeneuve πριν από το ρόλο του στην ταινία του Αnderson.

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο 22χρονος ηθοποιός φαίνεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Lilly Rose Depp. Οι δυο νέοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας του Netflix στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Πρόκειται για το ιστορικό δράμα "The King" όπου εκείνος παίζει τον βασιλιά Henry V και εκείνη τη σύζυγό του, Catherine of Valois.