Time: "Ο Άνθρωπος της Χρονιάς" - Ο πολυπόθητος τίτλος και οι διεκδικητές!

11.12.2018
Time: "Ο Άνθρωπος της Χρονιάς" - Ο πολυπόθητος τίτλος και οι διεκδικητές!
Το 2018 φτάνει στο τέλος του και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό Time δημιούργησε τη δεκάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο “ο Άνθρωπος της Χρονιάς”.

Η εν λόγω διάκριση έχει καθιερωθεί από το 1927 και έχει δοθεί σε πολλές σημαντικές προσωπικότητες μέχρι σήμερα. Σας θυμίζουμε πως πέρυσι στην πρώτη θέση έφτασαν μέλη του κινήματος #MeToo. Πρόκειται για γυναίκες που αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρους τέχνης και κυρίως στου κινηματογράφου.

Όσον αφορά τις φετινές υποψηφιότητες:

To πιο λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο που πρωταγωνίστησε και συνεχίζει βεβαίως, σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ η οποία μάλιστα μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, είναι τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Δείτε ακόμη: Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

Υποψήφιοι είναι επίσης, ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι ο οποίος δολοφονήθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία και ο σκηνοθέτης του Black Panther, Ράιν Κούγκλερ λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ταινίας. Ο Ρόμπερτ Μιούλερ, ειδικός ανακριτής από τις ΗΠΑ αλλά και το κίνημα μαθητών από το λύκειο του Πάρκλαντ το οποίο δημιουργήθηκε μετά την δολοφονία 17 συμμαθητών τους.

Τη λίστα συμπληρώνουν ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν, η γιατρός Κριστίν Μπλάσεϊ-Φορντ που κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση τον Μπρετ Κάβανο, υποψήφιο για το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ.

Εν αναμονή για το αποτέλεσμα. Ποιος θα είναι “ο Άνθρωπος της Χρονιάς”;

Γιώργος Μουλάς