Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ποια Φιλαράκια δεν θέλουν συνέχεια της σειράς

11.12.2018
Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ποια Φιλαράκια δεν θέλουν συνέχεια της σειράς
Αυτό δεν το περιμέναμε!

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε ότι, παρόλο που στην αρχή δεν θα ήταν και τόσο ζεστή να συμμετάσχει σε ένα remake της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Friends», τώρα είναι στη φάση που θα μπορούσε να δει τον εαυτό της μέσα σε ένα πιθανό reboot της σειράς, αλλά, όπως υποστηρίζει, οι άνδρες συμπρωταγωνιστές της είναι αυτοί που τελικά δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την ιδέα.

Διάβασε επίσης: Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι της αρέσει να κάνει... γυμνή!

Μιλώντας στον James Corden στο «The Late, Late Show», αναφερόμενη στις συμπρωταγωνίστριες της Lisa Kudrow και Courteney Cox, η Aniston είπε: «Ακούστε, τα κορίτσια πάντα λέμε ότι θα θέλαμε να το κάνουμε και πάλι, αλλά τα αγόρια είναι αυτά που είναι λίγο λιγότερο ενθουσιασμένα, για κάποιο λόγο - δεν ξέρω».

Και αστειευόμενη είπε: «Και έτσι, αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε απλώς ... ένα remake του «The Golden Girls» σε 40 χρόνια».

Και ενώ οι οπαδοί των «Friends» εξακολουθούν να πανηγυρίζουν με την είδηση ότι το Netflix θα διατηρήσει την προβολή του, παρά τις φήμες που η σειρά θα εγκατέλειπε την υπηρεσία streaming, η Jennifer παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε καν όλη αυτή τη φασαρία.

Διάβασε και αυτό: "Φιλαράκια": 28 "περάσματα" διασήμων που θα μείνουν αξέχαστα [photos & vds]

«Δεν ήξερα ότι μπορούσε ακόμα και να σταματήσει. Έτσι όλα αυτά είναι νέα για μένα» είπε στον παρουσιαστή του «The Late, Late Show».

Παρόλο που η Jennifer και το cast του «Friends» έχουν διαψεύσει με όλους τους τρόπους τις φήμες περί επανένωσης, υπάρχει ακόμα μια ελπίδα να δούμε το γυναικείο λαμπερό τρίο στο remake του «Golden Girls». Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Για την ιστορία, να θυμήσουμε πάντως ότι η σειρά "Golden Girls" (Τα Χρυσά Κορίτσια", ελληνιστί) προβαλόταν με μεγάλη επιτυχία από το 1985 μέχρι το 1992. Ιδού και μια φωτογραφία με το δημοφιλές καστ