Julia Roberts: Σάλος με το απίστευτο λάθος στον τίτλο συνέντευξής της

11.12.2018
Julia Roberts: Σάλος με το απίστευτο λάθος στον τίτλο συνέντευξής της
Ο δαίμων του Τυπογραφείου σε... τρελά κέφια!

Αυτό είναι από τα άγραφα.. Που όμως... γράφτηκε! Η Julia Robets έδωσε μια συνέντευξη στους New York Times, η οποία δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου με τίτλο "Julia Roberts Finds Life (and Her Roles) Get Better With Age" ['Η Julia Roberts βρίσκει ότι η ζωή της (και οι ρόλοι της) βελτιώνονται με την ηλικία"]

Λίγο αργότερα, η εφημερίδα Post-Journal της Jamestown, NY, θέλησε να αναπαράγει την είδηση στην έντυπη έκδοσή της. Και εκεί ακριβώς έγινε το... "κακό"!

Διάβασε επίσης: Julia Roberts: Tι συνέβη όταν προσπάθησε να μαζέψει likes όπως η Kim Kardashian;

Ένα λάθος σε ένα γράμμα και προκλήθηκε... πανικός!

Αντί για " Roles" (Ρόλοι), ο συντάκτης, προφανώς εκ παραδρομής, έγραψε "Holes" (Τρύπες). Ο δαίμων του Τυπογραφείου λοιπόν χτύπησε για τα καλά και η εφημερίδα τυπώθηκε... έτσι!

Το λάθος εντοπίστηκε γρήγορα και έγινε viral με πλήθος συναδέλφων της να το τρολάρουν στα social media... Οι άνθρωποι της εφημερίδας, βέβαια, αρκέστηκαν σε μια μικρή διόρθωση την επόμενη μέρα που πέρασε, κυριολεκτικά, στα ψιλά!

Διάβασε και αυτό: Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη

Εντάξει... λάθη γίνονται! Δεν φανταζόμαστε ότι η Julia θα το πήρε προσωπικά. Αντίθετα μάλιστα, με την αίσθηση του χιούμορ που τη χαρακτηρίζει δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα κάποια σχετική ανάρτηση από την ίδια. Θα έχουμε τον νου μας.

Ζ. Κ.