Γιάννης Πάριος & Χάρης Βαρθακούρης: Η νέα συνεργασία πατέρα & γιου συγκινεί [video]

18.12.2018
Γιάννης Πάριος & Χάρης Βαρθακούρης: Η νέα συνεργασία πατέρα & γιου συγκινεί [video]
Οι δυο τους έχουν μια πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση, την οποία όχι μόνο δεν κρύβουν, αλλά βροντοφωνάζουν κιόλας!

Με μία ανάρτηση που έκανε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χάρης Βαρθακούρης επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελε να δουλεύει ξανά με τον πατέρα του.

Όντως, η νέα συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο έχει τίτλο "Έχω εσένα" και περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του ζωνταντού θρύλου της ελληνικής δισκογραφίας που κυκλοφορεί αυτές τις γιορτές.

Διάβασε επίσης: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγουδάει μέσα σε συρμό του μετρό και γίνεται Viral!

Ιδού η ανάρτηση και μια πρώτη γεύση του τραγουδιού όπως τη μοιράστηκε ο Χάρης.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Όπως λογικά έχετε αντιληφθεί από διάφορες πρόσφατες αναρτήσεις μου, στην καινούργια δουλειά του πατέρα μου περιλαμβάνεται το 4ο ντουέτο μας (ένα ανά δεκαετία... σας βοηθάω: 1984 ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, 1995 ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΩ, 2008 ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ).
Επειδή έχω ακούσει όλα τα τραγούδια, σας λέω με το χέρι στην καρδιά οτι αυτή είναι η καλυτερη δουλειά του πατέρα μου την τελευταια δεκαετία (τουλάχιστον)!
Σας εφιστώ την προσοχή να τον δείτε και να τον ακούσετε απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ωστόσο, επειδή έχω λάβει δεκάδες μηνύματα σχετικά με το ντουέτο μας, θα κάνω μια μικρή "ατασθαλία" για χάρη όλων των οικογενειακών θαυμαστών και φίλων και θα σας δείξω 30 δευτερόλεπτα από το τραγούδι μας.
Μια μικρή γεύση, κάτι σαν teaser, που λένε στην κινηματογραφική, κυρίως, αργκό...

Κυρίες και κύριοι,

"ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ (το τραγούδι του Χάρη νο6)"
Στίχοι: Πατέρας
Μουσική: Γιος
Τραγουδούν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ & Harry Varthakouris

Aπό το ομώνυμο cd που θα κυκλοφορήσει ανά πάσα στιγμή

Ιδού λοιπόν μια πρώτη γεύση της έκτης κοινής δουλειάς πατέρα και υιού Βαρθακούρη, την οποία μάλιστα κοινοποίησε με μεγάλη συγκίνηση και η σύζυγος του Χάρη, Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη [φωτό κάτω]