Ο Brad Pitt έγινε 55 ετών: Όλη η ζωή του σε ένα βίντεο - δώρο

19.12.2018
Ο Brad Pitt έγινε 55 ετών: Όλη η ζωή του σε ένα βίντεο - δώρο
Η κινηματογραφική του ζωή, τουλάχιστον!

55 κεράκια έσβησε χθες (18/12/2018) ο Brad Pitt και, σύμφωνα με δημοσίευμα του eonline.com το γιόρτασε με τα παιδιά του. Λέγεται πώς πέντε από τα έξι παιδιά που έχει ο Pitt με την Angelina Jolie έφτασαν στο σπίτι του την παραμονή (Δευτέρα βράδυ) με σκοπό να κάνουν ένα εορταστικό sleepover με τον πατέρα τους. Το πρώτο μετά τον χωρισμό των γονιών τους.

Διάβασε και αυτό: Μπραντ Πιτ: Μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο, το πρόβλημά του με το αλκοόλ και τις ευθύνες του [photos & vds]

Δεν έγινε σαφές ποιο παιδί έλειπε -ενεδεχομένως ο Pax, τον οποίο φήμες θέλουν θυμωμένο με τον Pitt, από τη στιγμή που η Jolie του αποκάλυψε ότι ο πατέρας του διαφωνούσε ως προς την υιοθεσία του!

Φυσικά το δημοσίευμα δεν επιβεβαιώνεται -ούτε διαψεύδεται όμως- και εμείς επιλέγουμε να πιστέψουμε ότι έγινε ένα βήμα ως προς τη λείανση των σχέσεων πατέρα και τέκνων ύστερα από τόσο καιρό προβλημάτων.

Διάβασε επίσης: Επικίνδυνα γυρίσματα: 8 ηθοποιοί που έφτασαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο

Με την ευκαιρία των 55ων (!) γενεθλίων του δημοφιλούς ηθοποιού πάντως, παραθέτουμε ένα βίντεο που συνέθεσε το IMDB, γιορτάζοντας τα 27 χρόνια του στον κινηματογράφο. Ιδού λοιπόν, οι πιο σημαντικές στιγμές του Brad Pitt στη μεγάλη οθόνη από το 1991 και το θρυλικό "Thelma & Louise" μέχρι σήμερα.

Χρόνια πολλά και από εμάς: