Δεν θα πιστεύετε ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής είναι ο μικρούλης στη φωτογραφία!

21.12.2018
Δεν θα πιστεύετε ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής είναι ο μικρούλης στη φωτογραφία!
Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή και όχι άδικα.

Ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί μία υπέροχη φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτό για καλό σκοπό. Ο λόγος για το Νίκο Αλιάγα ο οποίος όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μοιάζει πολύ με το όμορφο αγοράκι της φωτογραφίας.
Δείτε ακόμη: The Voice 3: Τι "ψάρια" έπιασε ο μεγάλος τελικός; Θα δούμε 4ο κύκλο;

Μπορεί να τελευταία χρόνια να ζει και να εργάζεται στη Γαλλία όμως έχει πάντα στην καρδιά του την Ελλάδα και φυσικά την ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσσολόγγι. Ο παρουσιαστής είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Glow και μίλησε για τη ζωή του και την επιτυχία:

Στο instagram ποστάρω σχεδόν καθημερινά. Περισσότερο τον εαυτό μου για κάτι επαγγελματικό, κυρίως stories, αλλά ποτέ κάτι που να χαίρομαι γι’ αυτό που φαίνεται, γιατί δεν είμαι εγώ. Στη ζωή μου έχω καταλάβει ότι στα 17-18 θέλεις να γίνεις κάποιος. Επαγγελματικά, να σε αγαπάνε, ν’ αγαπήσεις, να σε αναγνωρίσουν, να τους αναγνωρίσεις κι όταν φτάνεις, συνειδητοποιείς ότι δε σου ανήκει αυτό που φαίνεται από τον εαυτό σου. Κι ενώ πέρασες μια ζωή για να γίνεις κάποιος, εάν είσαι λίγο ξύπνιος και δεν είσαι θύμα του ναρκισσισμού σου, θέλεις να ξαναγίνεις ο εαυτός σου και πιστεύεις στον Πίνδαρο και τους προσωκρατικούς, που σου λένε «γίνε αυτό που είσαι». Όταν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεις ότι αυτά τα στοιχεία του εαυτού σου δεν είσαι εσύ και ήρθε η ώρα να γίνεις αυτό που είσαι αληθινά, είναι αργά.

Δείτε ακόμη: Βόμβα: Ποιος Αργυρός; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη από το 2015!

Γιώργος Μουλάς