Είναι επίσημο: H Τάμτα στη Eurovision 2019 - Η ανακοίνωση!

21.12.2018
Είναι επίσημο: H Τάμτα στη Eurovision 2019 - Η ανακοίνωση!
O 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision. θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά τη σαρωτική νίκη της Netta με το τραγούδι "Toy".

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει με τους δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου 2019 και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό στις 18 Μαΐου. Πολλές χώρες έχουν ήδη κλείσει τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει και μία από αυτές είναι και η Κύπρος. Η περσινή συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα ήταν η πιο επιτυχημένη συμμετοχή ως τώρα και ως εκ τούτου ο πήχης έχει ανεβεί πολύ ψηλά.

Δείτε ακόμη: Βόμβα: Ποιος Αργυρός; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη από το 2015!

Όπου υπάρχει καπνός τελικά υπάρχει και φωτιά αφού οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2019 και μάλιστα θα έχει την ίδια σχεδόν ομάδα που είχε η καθηλωτική Ελένη Φουρέιρα. Το ΡΙΚ έδωσε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα την ανακοίνωση, θέλοντας να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών σχετικά με την συμμετοχή της Τάμτα.

Δείτε ακόμη: Eurovision: To απίστευτο πανευρωπαϊκό ρεκόρ που κατέχει μέχρι σήμερα η Καίτη Γαρμπή!

Παρακάτω η αγγλόφωνη ανάρτηση του CyBc στο facebook ανακοινώνει:

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει πως η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα λάβει χώρα στο Tel Aviv του Ισραήλ τον ερχόμενο Μάη, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία ΤΑΜΤΑ, μέλος του δυναμικού της δισκογραφικής Minos EMI και της εταιρίας Erodios Live Management.Η ΤΑΜΤΑ θα παρουσιάσει το τραγούδι «Replay», δημιουργία του συνθέτη Alex Papaconstatinou (Alex P).Τη επιμέλεια επί σκηνής της συμμετοχής θα επιμεληθεί η διεθνούς φήμης καλλιτεχνική σκηνοθέτης και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς