Τι σχέση έχει η Michelle Obama με τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι";

21.01.2019
Τι σχέση έχει η Michelle Obama με τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι";
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε στα ίδια δημοσιεύματα το όνομα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και τον τίτλο από το best seller της E. L. James. Πώς συνδέονται μεταξύ τους.

Το βιβλίο "Becoming", τα απομνημονεύαματα της Μichelle Obama κυκλοφόρησαν περίπου πριν από δυο μήνες και έσπασαν ήδη το ρεκόρ που κρατούσαν επί 7 χρόνια οι "50 Αποχρώσεις του Γκρι" ως το Νο 1 σε πωλήσεις βιβλίο στο Amazon επί 47 συνεχόμενες ημέρες, όπως διαβάζουμε στο Amazon Charts. Και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Στο βιβλίο αυτό, η Michelle Obama που πρόσφατα συμπλήρωσε τα 55 χρόνια ζωής -26 από τα οποία στο πλευρό του πρώην Πλανητάρχη- δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στις σελίδες του βιβλίου της διαβάζουμε πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική της σχέση με τον σύζυγό της.

Διάβασε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: To φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του μεγάλου Έλληνα "θεού" που μας οδήγησε στον έβδομο ουρανό!

Αυτό που έμαθα για τον εαυτό μου ήταν ότι η ευτυχία μου βρισκόταν στα δικά μου χέρια. ΄Ετσι, ξεκίνησα να γυμνάζομαι περισσότερο, άρχισα να ζητώ βοήθεια -όχι μόνο από εκείνον, αλλά και από άλλους ανθρώπους και σταμάτησα να νιώθω ένοχη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να φροντίζω τον εαυτό μου -και αυτό δεν είναι δουλειά του Barack

Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από τις αποκαλύψεις που κάνει υπό τη μορφή εξομολόγησης, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει να μάθει πολλά περισσότερα.