Η Carrie Bradshaw επιστρέφει! Για το Sex and the City ή για κάτι άλλο;

22.01.2019
Η Carrie Bradshaw επιστρέφει! Για το Sex and the City ή για κάτι άλλο;
Οι φίλες του δημοφιλούς franchise σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν γιατί η αγαπημένη τους πρωταγωνίστρια έδωσε ξανά σημεία ζωής! Και φαίνεται ότι θα επιστρέψει σύντομα, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο από την ίδια τη Sarah Jessica Parker στα social media. Αλλά τι σημαίνει αυτό;

Στο σύντομο κλιπ, η Parker περπατάει σε ένα δρόμο της Νέας Υόρκης ντυμένη όπως την πρώτη φορά που τη γνωρίσαμε ως... ιέρεια της μόδας, Carrie Bradshaw. Το γνωστό μουσικό θέμα που αγαπήσαμε όλες, παίζει στο video την ώρα που η Parker γυρίζει και κοιτάζει προς τα πάνω, όπου εμφανίζεται στην οθόνη το "#PourItForward".

«Η παλιά μου φίλη. Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση. Συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο brand και υποστηρίζουμε κάτι που μας ενδιαφέρει όλους. Θα ακολουθήσουν περισσότερα. Φιλιά, SJ», έγραψε η Parker κάτω από το teaser.

Διάβασε επίσης: Sex And The City: Ο θάνατος του Mr Big και η σκηνή που μίσησε από την πρώτη στιγμή [video]

My old friend. She is making a brief reappearance. Partnering with a great brand and supporting a cause we all care about. More to come. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Δυστυχώς όμως, η επιστροφή της Carrie Bradshaw δεν προαναγγέλλει μια τρίτη ταινία Sex and the City. Όπως γνωρίζουν ήδη οι φαν της σειράς, είναι απίθανο η Kim Cattrall να αλλάξει γνώμη και να ξαναπαίξει σε μια ακόμα ταινία και η Parker έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να φανταστεί να κάνει ακόμα ένα σίκουελ χωρίς την Cattrall ως την ανυπέρβλητη Samantha Jones.

Τι γίνεται όμως πραγματικά και ποιο είναι το νόημα του post της Sarah Jessica Parker; Θα πάρουμε λίγη δόση από την Carrie Bradshaw με άλλο τρόπο! Και, σε αυτή την περίπτωση, όπως φαίνεται, η Parker έχει συμφωνήσει να βοηθήσει έναν φιλανθρωπικό οργανισμό. Δεδομένου όμως ότι η Parker δεν δηλώνει ξεκάθαρα για ποια φιλανθρωπία πρόκειται, στο σύντομο αυτό trailer το μόνο που μπορούμε πραγματικά να κάνουμε σε αυτό το σημείο, είναι εικασίες ... και να ψάξουμε στο Google, φυσικά.

Διάβασε επίσης: Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

Κάνοντας λοιπόν μια αναζήτηση για το "#PourItForward" εμφανίζονται πολλά πιθανά αποτελέσματα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, όπου από τα πλέον σημαντικά είναι η συνεργασία μεταξύ της βελγικής μάρκας μπύρας Stella Artois και της Water.org, μιας διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που βοηθά στην παροχή καθαρού νερού και αποχέτευσης στα 884 εκατομμύρια άτομα στη Γη, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά. Η συνεργασία χρησιμοποιεί στην καμπάνια της τον Μatt Damon.

Η Parker είπε ότι φέρνει πίσω την Carrie για μια αιτία που όλοι ενδιαφέρονται, έτσι; Το καθαρό νερό για όλους τους ανθρώπους, ασφαλώς ταιριάζει με την περίπτωση. Kαι η αλήθεια είναι ότι η Parker και ο Μatt Damon θα μπορούσαν να αποτελέσουν μαζί μια τόσο ισχυρή δύναμη για αλλαγή.

Αναμένουμε νεότερα...