Charlize Theron - Brad Pitt: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους σε ένα βίντεο

22.01.2019
Charlize Theron - Brad Pitt: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους σε ένα βίντεο
Μιλάμε για νέο απόλυτο power couple του Hollywood!

Η είδηση για τη σχέση της Charlize Theron και του Brad Pitt κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου και παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί (ούτε διαψευσθεί φυσικά) από καμμία πλευρά, αποτελεί μέγα "θέμα". Και όχι αδίκως.

Πληροφορίες θέλουν τους δυο διάσημους ηθοποιούς να έχουν γνωριστεί πριν από χρόνια μέσω του πρώην συντρόφου εκείνης, Sean Penn, με τη σχέση αυτή να μεταλλάσεται προσφάτως σε ερωτική.

Νέο δημοσίευμα του περιοδικού People, ωστόσο, εστιάζει σε μια συνεργασία που είχαν οι δύο αστέρες και πέρασε στα "ψιλά", όμως ήταν αυτή που, όπως υποστηρίζει, "άναψε τη σπίθα του έρωτά τους".

Η Charlize, o Brad και ο νεότερος -και πολλά υποσχόμενος- συνάδελφός τους, Adam Driver συνεργάστηκαν πριν από έξι μήνες για μια διαφήμιση των ρολογιών Breitling.

Στα γυρίσματα αυτού του σποτ, λοιπόν, φαίνεται ότι έγιναν όλα!

Διάβασε επίσης: Oscars 2019 - Όλες οι υποψηφιότητες: 10 συνολικά για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

"Οι δυο τους πέρασαν πολύ ώρα μαζί και ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Το ένα έφερε το άλλο και φαίνεται ότι τελικά έγιναν ζευγάρι", μεταφέρει πηγή του περιοδικού ενώ αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι πριν από 10 μέρες, τα "πιτσουνάκια" εθεάθησαν σε ιδιαίτερα ρομαντικές δημόσιες περιπτύξεις σε εκδήλωση στο Chateau Marmont του West Hollywood.

Μέχρι νεοτέρας πάντως, ιδού το εν λόγω βίντεο: