Bradley Cooper: Κέρδισε το BAFTA και μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την Irina του [video]

11.02.2019
Bradley Cooper: Κέρδισε το BAFTA και μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την Irina του [video]
Μεγάλη βραδιά χθες για τον διάσημο ηθοποιό, τραγουδιστή και σκηνοθέτη. Και για τη σύντροφό του, όμως!

Βραδιά των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου η χθεσινή και ανάμεσα σε εκείνους που βραβεύτηκαν ήταν και ο Bradley Cooper για τη συνολική μουσική στην ταινία "A star is Born" την οποία σκηνοθέτησε, αλλά και στην οποία πρωταγωνίστησε με τη Lady Gaga.

Διάβασε επίσης: Έχεις δει την κόρη της Irina Shayk και του Bradley Cooper; Ένας άγγελος! [photo]

Φανερά συγκινημένος, ο 44χρονος σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και ανάμεσα στα όσα είπε, ανέφερε τόσο τη Lady Gaga, στην οποία χρωστά πολλά και δεν σταματά να το λέει όσο και την Irina Shayk, τη σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, η οποία καμάρωνε στο κοινό!

«Εκπλήρωσα ένα όνειρό μου απόψε, ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα, το μοιράζομαι με τη Lady Gaga γιατί το τραγούδι είναι η ψυχή της ταινίας. Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω την Ιρίνα που με ανέχθηκε καθώς προσπαθούσα να δημιουργήσω μουσική για ένα χρόνο».

Ιδού και το βίντεο, αν και όχι σε πολύ καλή ποιότητα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έφτασε διαφορετικά στην εκδήλωση. Οι δυο τους πόζαραν ξεχωριστά στο κόκκινο χαλί, αν και ντυμένοι το ίδιο (!) και δεν χάρισαν στους φωτογράφους ούτε μια κοινή στιγμή!

Γενικά τόσο ο Cooper όσο η Shayk είναι αρκετά μυστικοπαθείς ως προς τα προσωπικά τους. Μάλιστα, πρόσφατα, η ρωσίδα καλλονή, εξήγησε τους λόγους για αυτή τη μυστικοπάθεια!

Για την ιστορία, η Lady Gaga δεν παρέστη στην εκδήλωση για τα BAFTA καθώς επέλεξε τη βραδιά της μουσικής. Η εκδήλωση για τα βραβεία Grammy ήταν προγραμματισμένη για το ίδιο βράδυ και για την ιστορία, η Lady Gaga κέρδισε 3 (!) βραβεία!