Η βιβλική "στροφή" του Αποστόλη Τότσικα εντυπωσιάζει [photos]

13.02.2019
Η βιβλική "στροφή" του Αποστόλη Τότσικα εντυπωσιάζει [photos]
Ένας νέος, πολύ διαφορετικός ρόλος του γνωστού έλληνα ηθοποιού και μια μεταμόρφωση που ξαφνιάζει.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ο Αποστόλης Τότσικας θα ενσαρκώσει τον Ιησού και η μορφή που έχει προκύψει από το όλο styling, όπως το βλέπουμε στις πρώτες εικόνες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι... καθηλωτική!

Διάβασε επίσης: Αποστόλης Τότσικας: "Δεν ξέρω πώς θα ήμουν αν δεν είχα την υποκριτική"

Συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Τότσικας πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Το Δείπνο του Βοσκού" μαζί με τον Κωστή Σαββιδάκη και την Ιωάννα Παππά. Η σύζυγός του μάλιστα, Ρούλα Ρέβη, μοιράστηκε μέσω social media την αφίσα της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας, όπως διαβάζούμε στο Bovary.gr όπου μίλησε ο δημιουργός της δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Διάβασε επίσης: #totalwhitelook: Φόρεσε το ξεχωριστό trend του χειμώνα όπως η Meghan [photos]

Ο Γιάννης Στραβόλαιμος έχει υπογράψει το σενάριο της ταινίας αυτής (Το Δείπνο του Βοσκού - The Shepherd) η οποία είναι μία ταινία μικρού/μεσαίου μήκους (35 με 45 λεπτά), όπως διαβάζουμε, ενώ, όπως εξηγεί ο ίδιος, "πρόκειται για αληθινή ιστορία από το Γεροντικό. Η εν λόγω ταινία θα σταλεί στα Φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου, Βανκούβερ, Λισαβόνας, Πράγας και γενικά σε αρκετά γνωστά διεθνή αλλά και ελληνικά φεστιβάλ κινηματογράφου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει θέμα με την Εκκλησία, καθώς η ενσάρκωση του Ιησού από τον Αποστόλη είναι απολύτως σύμφωνη με το πραγματικό περιστατικό και δεν προσβάλει ούτε κατ'ελάχιστον τα Θεία".

Αναμένουμε!