Kendall Jenner: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη νέα της σχέση

16.02.2019
Kendall Jenner: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη νέα της σχέση
Το μοντέλο είναι ερωτευμένο με αθλητή του μπάσκετ

Ερωτευμένη φαίνεται πως πέρασε τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Kendall Jenner.

Πρόσφατα, οι παπαράτσι απαθανάτισαν το μοντέλο με το σύντροφο της, Ben Simmons, χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη.

Δες και αυτό: Ariana Grande: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δε θα τραγουδήσει στα φετινά Grammy

"Δεν παντρεύομαι, δεν υπάρχει τίποτα μακροπρόθεσμο ή σοβαρό στη ζωή μου", είχε δηλώσει η Jenner στο Harper's Bazaar το Μάιο του 2017. "Αν δεν είμαι εντελώς μαζί με κάποιον, γιατί να το δημοσιοποιήσω σε όλους; Αν δεν γνωρίζω καν τι είναι, γιατί να αφήσω τον κόσμο να ξέρει γι'αυτό;". Στην ίδια συνέντευξη, η Jenner είχε πει πως οι σχέσεις είναι "ιερές", συνεχίζοντας: "Είναι κάτι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και κανείς άλλος δεν χρειάζεται να συμμετέχει σε αυτό. Οι κόσμος θέλει να ξεκινάει δράμα. Αν είχα σχέση, οι άνθρωποι θα έλεγαν πράγματα που θα μας έκαναν να χωρίσουμε".

Αυτό το είδες; Kim Kardashian: Εξηγεί πρώτη φορά γιατί αποφάσισε να κάνει τέταρτο παιδί [video]

Ο Simmons, παίκτης στην ομάδα Philadelphia 76ers, παραβρέθηκε στη Νέα Υόρκη λόγω ενός αγώνα, ενώ η Kendall ήταν στην πόλη για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Αφού η ομάδα του Simmons κέρδισε το παιχνίδι, ο ίδιος και η Jenner εντοπίστηκαν για δείπνο στο Zuma και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το κλαμπ Marquee στο Chelsea.

Η σχέση του Simmons και της Jenner ξεκίνησε τον Μάιο του 2018. Εκείνη την εποχή, εντοπίστηκαν στο μπαρ Vandal στη Νέα Υόρκη και γευμάτισαν στο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες την επόμενη εβδομάδα.

Διάβασε επίσης: Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παραδέχτηκαν ότι παντρεύτηκαν γρήγορα για να κάνουν... σεξ!

Η σχέση τους άρχισε να γίνεται πιο σοβαρή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το E News! ανέφερε ότι τα πράγματα ανάμεσα στην Kendall και τον Ben είχαν "κρυώσει", αλλά εξακολουθούσαν να "στέλνουν μηνύματα". Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι η Kendall "περνούσε χρόνο με άλλους" και ότι δεν ήταν ποτέ "πλήρως αφοσιωμένη" στον παίκτη του NBA.