Eva Mendes: Αγνώριστη στην εφηβεία η αγαπημένη του Ryan Gosling [photos]

18.03.2019
Eva Mendes: Αγνώριστη στην εφηβεία η αγαπημένη του Ryan Gosling [photos]
Σε μία από τις φωτογραφίες με δυσκολία αναγνωρίζεται.

Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στη διεθνή σόουμπιζ, η οποία ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Ryan Gosling και των δύο θυγατέρων τους, Esmeralda και Amada.

Η Eva Mendes μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της, την υποκριτκή και την άλλη μεγάλη της αγάπη, που είναι η φίρμα με ρούχα που φέρνουν την υπογραφή της.

Προφανώς, λόγω αυτής της ενασχόλησης, η 45χρονη σταρ απέκτησε, εσχάτως, και λογαριασμό στα social media, όπου αραιά και πού μοιράζεται "θησαυρούς" από το παρελθόν. Από αυτές τις φωτογραφίες, λοιπόν, επιλέγουμε τρεις που μας έκαναν εντύπωση.

Στην πρώτη, η ομορφιά της Eva είναι εμφανής, καθώς και το σεξ απήλ της.

Στη δεύτερη, τη βλέπουμε μαζί με τις κολλητές της φίλες από το σχολείο, όπου η διαφορά με την Eva του σήμερα, είναι επίσης ελάχιστη, εκτός από το προφανές νεαρό της ηλικίας.

Στην επόμενη όμως... Eva ψάχνουμε και Eva δε βρίσκουμε! Με αφορμή την παγκόσμια μέρα αδελφών, πριν από χρόνια, η Mendes πόσταρε μία φωτογραφία μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Janet (αριστερά) και τη μητέρα τους. Ναι... η Eva είναι το αγοροκόριτσο στη μέση. Αγνώριστη. Αλλά τόσο χαριτωμένη.